Veckans NU!

SLUT MELLAN HEIDI OCH POJKVÄNNEN

Efter tre och ett halvt år tillsamman­s, och ihärdiga otrohetsr ykten, dumpar supermodel­len Heidi Klum nu sin 14 år yngre pojkvän Vito Schnabel.

- AV: L I NDA- MARIE NILSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Det är över. Kärlekssag­an mellan modellen tillika ” Project runway”- programled­aren Heidi Klum, 44, och Vito Schnabel, 30, har tagit slut. Efter att ha dejtat i tre och ett halvt år väljer paret nu att gå åt skilda håll och enligt uppgifter till tidningen People så är det Heidi som valt att lämna sin Schnabel.

– De tar en paus från varandra nu. Saker och ting har varit tuffa för dem den senaste tiden och de får inte ihop sina liv med varandra. Och nu när skolorna börjar igen vill Heidi fokusera på sina barn istället, säger källan.

Modellen var tidigare gift med artisten Seal, 54, som hon har barnen Henry, 12, Johan, 10, och Lou, 7, med. Heidi har också dottern Leni, 14, från ett tidigare förhålland­e.

KYSSTE EN ANNAN KVINNA

Men uppbrottet ska inte bara bero på att paret inte får ihop sina liv. Så sent som i juli sågs nämligen Vito kyssa en annan kvinna i London! Kyssen fastna- de på bild och startade en våg av otrohetsry­kten mot honom. Schnabel dementerad­e då att han varit otrogen och menade att kvinnan som han kysst på bilden bara var ” en vän”.

– Det är en total missuppfat­tning av en oskyldig situation. Det finns inget mer att berätta än att jag kort och gott sa god natt till en familjevän. Sedan gick vi åt varsitt håll, sa han då i ett uttalande.

TRÄFFAT NY KILLE

Och Heidi är inte den som ligger på latsidan efter uppbrottet. Nyligen dök hon upp med en ny, ung man vid sin sida: Den brittiska racingstjä­rnan Lewis Hamilton, 32!

– Lewis och Heidi hade en rolig kväll tillsamman­s. Han är en spännande kille, säger en källa i People.

Det här blir intressant att följa!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden