Veckans NU!

HON ÄR DEMI LOVATOS NYA KÄRLEK!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES, MEGA/ S O PHOTO

Disneyland sägs ju vara världens lyckligast­e plats, och nog såg Demi Lovato lycklig ut när hon besökte nöjesparke­n med en ny, het dejt nyligen!

Efter hela sex år tillsamman­s, en evighet i Hollywoodm­ått mätt, bröt Demi Lovato, 25, och Wilmer Valderrama, 37, upp förra året, men Demi deppade inte länge! Raskt gick hon vidare med wrestlaren Guilherma ” Bomba” Vascones, men inte heller det höll för evigt när paret bröt upp i våras. Den vackra brunetten ser nu ut att ha en ny kärlek vid sin sida, en riktig snygging dessutom!

FANSEN JUBLAR

Nyligen drog stjärnan blickarna till sig när hon syntes hand i hand med en annan fager brunett, som senare identifier­ades som dj: Lauren Abedini, 26, på Disneyland i Kalifornie­n. Förutom att gå hand i hand sågs Demi också hålla sin hand på Laurens rumpa, och fans är nu överlyckli­ga för sångerskan­s skull.

– Demi Lovato har en flickvän... jag är chockad men jag älskar det! Demi är gayikonen vi förtjänar, skriver ett exalterat fan på Twitter.

– När du dejtar en tjej vs. när du dejtar en man, skriver ett fan som också delar bilder på en leende Demi ihop med Lauren i parken, samt en bild på en mer surmulen stjärna när hon åkte karusell med en okänd man för ett tag sedan.

SJÖNG OM DET

Redan 2015 började fans spekulera i Demis sexualitet efter att hon släppt låten ” Cool for the summer”, där hon bland annat sjunger: ” Var inte rädd för jag är din kroppstyp” och ” Det är bara något vi vill prova”. När hon fick frågan av i tv- programmet ” Chatty man” om texten syftade på en lesbisk relation svarade hon kryptiskt:

– Jag bekräftar det inte, men jag förnekar det definitivt inte heller.

Oavsett vad Demi och Lauren har för relation kan vi konstatera att de är grymt söta tillsamman­s!

 ??  ?? Fans jublar över Demis nya kärlek. ” Demi är gayikonen vi förtjänar”, skriver en twitteranv­ändare.
Fans jublar över Demis nya kärlek. ” Demi är gayikonen vi förtjänar”, skriver en twitteranv­ändare.
 ??  ?? Tidigare i år bröt sångerskan upp med fightern Guilherma ” Bomba” Vascones.
Tidigare i år bröt sångerskan upp med fightern Guilherma ” Bomba” Vascones.
 ??  ?? Paret kunde inte hålla tassarna borta från varandra!
Paret kunde inte hålla tassarna borta från varandra!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden