Veckans NU!

JAMIE FOXX OTROHET AVSLÖJAD!

Åh nej! När Katie Holmes och Jamie Foxx äntligen visat upp sin kärlek offentligt kommer nu bomben: Jamie har en hemlig älskarinna!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Uh oh!

Det är bara veckor sedan Katie Holmes, 38, och Jamie Foxx, 49, visade sin kärlek offentligt för första gången, efter att ha dejtat i smyg i hela fem år! Kärlekslyc­kan ser ut att vara över efter att Jamies sluga dubbelspel har avslöjats!

LÅG MED UNG RYSKA

Enligt uppgift skrev Katie under ett avtal när hon skilde sig från exmaken Tom Cruise, 55, som sa att hon inte fick dejta någon annan öppet inom fem år. Men smygandet och hemlighets­makeriet fick enligt uppgift Jamie att fortsätta agera som en singelman, och vid ett tillfälle ska han ha dejtat både Katie och en ung ryska samtidigt – till och med legat med båda samma kväll!

– Han syntes med en annan kvinnan samtidigt som han dejtade Katie, säger en initierad källa till sajten Radar Online och fortsätter:

– Hon var ryska och mycket yngre än honom. Det var jätteskumt. Jamie såg till att kvinnorna gick om varandra så att han inte skulle bli upptäckt.

ÄR FÖR SENT

Medan Jamie har jobbat hårt i sänghalmen har Katie slitit som ensamståen­de mamma till dottern Suri, 11, de senaste fem åren när pappa Tom inte har tagit något vidare ansvar för sin dotter. Av förståelig­a skäl blev Katie förkrossad när hon fick nys om Jamies stora svek.

– Hennes hjärta krossades, hela Katies värld föll isär när hon fick reda på Jamies dubbelliv. Det är otroligt hur många gånger hon missade den andra kvinnan, säger en annan källa till sajten och fortsätter:

– Det är för sent att släppa allting nu när deras förhålland­e äntligen är offentligt. Men om han ljuger för henne en gång till kommer hon att sticka.

” Han låg med båda samma kväll!”

 ??  ??
 ??  ?? Jamie sägs ha träffat en ung ryska vid sidan av Katie. Här med en okänd kvinna, kan det vara älskarinna­n månntro?
Jamie sägs ha träffat en ung ryska vid sidan av Katie. Här med en okänd kvinna, kan det vara älskarinna­n månntro?
 ??  ?? Stackars Katie blev så klart förkrossad när sanningen gick upp för henne.
Stackars Katie blev så klart förkrossad när sanningen gick upp för henne.
 ??  ?? Jamie har spelat ett riktigt fulspel.
Jamie har spelat ett riktigt fulspel.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden