Veckans NU!

DEAN RISKERAR FÄNGELSE!

Uh- oh! Tori Spellings och Dean Mcdermotts ekonomiska kris blir allt värre, och vill det sig riktigt illa kommer vi snar t att få se Dean bakom lås och bom!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Att makarna Tori Spelling och Dean Mcdermott har det knapert ekonomiskt är en underdrift. På grund av obetalda kreditskul­der och en tvist med en bank har parets skuldberg vuxit till över tio miljoner kronor! Paret har flyttat hela sju gånger de senaste fem åren för att dra ner på utgifterna, men ekonomiska problem verkar förfölja paret hur de än bär sig åt. Nu har Deans exfru Mary Jo Eustace bestämt sig för att försöka få Dean i finkan! Anledning? Han har inte betalt underhåll för deras gemensamme son Jack, 19, i tid!

– Dean tror inte att Mary Jo kommer att ge sig förrän han sitter fängslad, som någons fånge, säger en källa i tidningen In Touch.

ÄR UNDER UTREDNING

Dean och Mary Jo var gifta mellan 1993 och 2006, och redan i våras krävde exet pengar av realitypro­filen i obetalt barnunderh­åll. När Dean dessutom inte dök upp i rätten när fallet skulle utredas blev situatione­n knappast bättre. Men exmakarna lyckades lösa tvisten privat och kom överens om en avbetalnin­gsplan. Men nu visar det sig att Dean trots detta inte har hostat upp pengarna i tid! Mary Jo har nu fått nog och anmält sin exmake ännu en gång – och den här gången kan det gå illa – i värsta fall får Dean skaka galler!

– Han är nu under utredning för att inte ha betalat för sig som förälder, och han kan förlora både sitt pass och sitt körkort, säger källan.

 ??  ?? Den ekonomiska krisen växer för Dean och Tori och vill det sig illa kommer Dean snart att behöva skaka galler!
Den ekonomiska krisen växer för Dean och Tori och vill det sig illa kommer Dean snart att behöva skaka galler!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden