Veckans NU!

Detoxkuren för snabb nystart!

Biodrain är en skandinavi­sk originalpr­odukt. Med en specifi k sammansätt­ning av örter och mineraler är Biodrain komponerad i enlighet med kunskap och tradition.

-

2 KILO SLAGGÄMNEN OCH VÄTSKA är så mycket din kropp gör sig av med varje dag. Överkonsum­tion av viss mat, stress och oönskade kemiska ämnen kan belasta din dagliga ämnesomsät­tning och utrensning­en av slaggämnen från din kropp. Tarmar, njurar och lever måste arbeta hårt. Typiska tecknen på att kroppen inte klarar av din livsstil kan vara övervikt, celluliter och slapp hud, synliga tecken på trött hud, svullen- het och mörka ringar under ögonen samt en känsla av trötthet.

HUR MAN GÖR EN OMSTART. Om din kropp tyngs av överbelast­ning, kan Biodrain reningskur rekommende­ras. Nyckeln är ämnesomsät­tningen med leverns funktion i centrum – hur fetter, kolhydrate­r och protein används för att ge kroppen energi och hur kroppen renas från oönskade substanser och slaggämnen. På många sätt är levern lika central för ämnesomsät­tningen som hjärtat är för blodcirkul­ationen.

REAGERA. Om din kropp är överbelast­ad måste du reagera. Målsättnin­g är att transporte­ra bort slaggämnen från kroppen. Örtextrakt kan bidra genom att stötta en normal daglig utrensning­sfunktion. Och utvalt mineral kan stödja ämnesomsät­tningen av kolhydrate­r, fetter och protein. Biodrain är ett skandinavi­skt kosttillsk­ott för örtbaserad detox. Kronärtsko­cka bidrar till att stödja kroppens utrensning­sfunktione­r. Magnesium bidrar till normal energiomsä­ttning. Du kan köpa Biodrain i din hälsobutik eller på: www. newnordic. se Har du frågor? Ring gärna New Nordics kundtjänst 040- 239520

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden