Veckans NU!

BRAD PITT HAR FALLIT FÖR 21- ÅRING!

Brad Pitt r yktats ha hittat kärleken igen – i en 32 år yngre Angelina- kopia!

- AV: S AGA PETTERSSON, ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Efter att Angelina Jolie, 42, och Brad Pitt, 53, valt att gå skilda vägar har Brad ryktats gått vidare med olika tjejer ett flertal gånger. Så sent som i somras ryktades han dejta skådespele­rskan Sienna Miller. Men den här gången är det den unga skådisen Ella Purnell, 21, som sägs ha fått Brad på fall! SPELADE UNG ANGELINA Ella har många likheter med Brads exfru, och ironiskt nog spelade hon den yngre versionen av Angelinas karaktär i Disneyfilm­en ” Maleficent” 2014! Men det ska ha varit genom sin roll i filmen ” Miss Peregrines hem för besynnerli­ga barn” som den unga stjärnan fångade Brads intresse, och nu har han gett henne en roll i den kommande tv- serien ” Sweetbitte­r”, som han själv är med och producerar.

– Brad hade Ella i tankarna från start. Han gjorde verkligen allt för att få henne till rollen, säger en en källa i tidningen Intouch.

Och Ella har inget emot att Pitt fattat tycke för henne.

– Hon är mycket smickrad över all uppmärksam­het hon får av honom. Till sina kompisar har hon alltid sagt att han varit hennes största kändisförä­lskelse, fortsätter källan. ANGIE RASAR Någon som däremot har något att invända, är Angelina. Att det skiljer 32 år mellan Brad och Ella är enligt henne osmakligt.

– Angelina är rasande över hans intresse för Ella och för att han gett henne rollen. Hon avskyr verkligen att han umgås med någon som spelat en tonårsvers­ion av henne, säger källan.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden