Veckans NU!

Ben Affleck har fallit ner i ett mörkt hål sedan skilsmässa­n från Jennifer Garner. Nu tvingar hon honom att göra drogtester för att få fortsätta träffa barnen!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Jennifer Garner har svår t att lita på exmaken Ben Affleck, och nu tvingas han till drogtester – annars tar hon barnen ifrån honom!

Bennifer är över för gott. Efter att ha försökt rädda sitt äktenskap i nästan två års tid blev skilsmässa­n mellan Jennifer Garner, 45, och jämgamla Ben Affleck fastställd i början av sommaren. Stjärnorna har nu delad vårdnad om barnen Violet, 11, Seraphina, 8, och Samuel, 5. Men Jennifer litar inte på sin exmake, som trots flera besök på rehab har svårt att släppa spriten och drogerna. Nu tvingar Jennifer Ben att göra drogtester – annars får han inte träffa barnen!

SÄTTER NER FOTEN

Jennifer är den som oftast tar hand om barnen, och när Ben vill ha ungarna hos sig finns det vissa krav.

– Jennifer har satt ner foten och säger att om inte Ben går med på att drogtesta sig kan han glömma att någonsin få träffa barnen. Barnen kommer alltid i första hand för henne. Om han verkligen älskar barnen kommer han att göra det, och om han är så ren som han säger att han är så kommer han göra det, säger en källa i tidningen National Enquirer.

MAMMA ÄR OROLIG

Jennifer är inte den enda som oroar sig för ” Justice league”- stjärnan. Även Bens mamma är orolig att han ska falla tillbaka i fylleträsk­et med hans nya flickvän Lindsay Shookus, 37.

– Det är hjärtekros­sande för henne att se sin son i spritbutik­en oftare än han går i kyrkan. Nu vill hon att han ska bevisa att han är helt ren och har lagt festandet bakom sig, säger källan och fortsätter:

– Det stora problemet är att Ben inte inser att han har problem förrän han bokstavlig­en ligger med ansiktet mot marken.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden