Veckans NU!

Khloé Kardashian vill stå brud innan hennes och Tristan Thompsons kärleksbar­n kommer i februari. Det finns bara ett problem: Tristan har inte friat än!

Gravida Khloé Kardashian gör sig redo att gå uppför altargånge­n innan barnet föds i februari. Det finns bara ett problem, hennes pojkvän Tristan Thompson har inte friat än!

- AV: ANGELICA J AAKO BI L L ENMAN FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Khloé Kardashian, 33, gifte sig med basketspel­aren Lamar Odom, 37, 2009, en månad efter att de träffats första gången. Riktigt så bråttom har det inte varit med nye pojkvännen Tristan Thompson, 26. Paret har förvisso bara varit tillsamman­s i ett år, men nu vill realitystj­ärnan stå brud!

Khloé vill gänga sig höggravid, innan deras kärleksbar­n beräknas födas i mitten av februari.

– Hon tycker att det är så vackert att gå uppför altargånge­n med en kula på magen, säger en initierad källa i Star Magazine.

HAR GENOMGÅTT IVF

I skrivande stund har varken Khloé eller någon annan i familjen Kardashian bekräftat, eller dementerat, de ihärdiga babyrykten­a, men stjärnan har synts med alltmer bylsiga kläder än vi är vana vid. Dessutom publicerad­e hon några bilder på henne och Tristan på Snapch- at i juni där hon kommentera­de fotona med ” mamma + pappa”.

Nu menar fansen att hon genomgått ivf eftersom hon tidigare i år fick ett tråkigt besked från en läkare att hon har få äggblåsor. Besöket hos gynekologe­n filmades och visades i ” Familjen Kardashian” där man också fick se Khloés kraftiga reaktion.

– Lägg av! Tänk om jag inte kan bli gravid! skrek hon rakt ut.

ALLT ÄR PLANERAT

Trots allt verkar det ändå som att graviditet­en gått vägen och nu håller Khloé hårt på gamla traditione­r.

– Hon är lite vidskeplig och säger att hon inte vill ha ett barn utom äktenskape­t, säger källan i Star Magazine och berättar att hela vigseln redan är planerad in i minsta detalj.

– Khloé har haft den bästa tiden i sitt liv när hon tittat på brudklänni­ngar, vigselplat­ser och allt annat som måste göras innan man gifter sig.

Det är bara en liten detalj... Tristan har inte friat än!

 ??  ??
 ??  ?? Khloé ryktas vara gravid men har varken bekräftat eller dementerat än. Hon var tidigare gift med Lamar Odom. De blev äkta makar efter bara en månads dejtande. ” Hon vill inte ha en oäkting!”
Khloé ryktas vara gravid men har varken bekräftat eller dementerat än. Hon var tidigare gift med Lamar Odom. De blev äkta makar efter bara en månads dejtande. ” Hon vill inte ha en oäkting!”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden