Veckans NU!

Demi Lovato

I sena tonåren drabbades Demi Lovato av allvarliga ätstörning­ar som tvingade henne till rehab. Nu pratar hon ut om den tuffa tiden.

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Sångerskan Demi Lovato, 25, har likt många andra unga Disney- stjärnor gått från oskyldig barnstjärn­a till ett skandalför­följt vrak – och sedan tillbaka till toppen igen.

I sin nya dokumentär­film ” Simply complicate­d” öppnar stjärnan upp om de tuffa åren då hon led av bulimi.

– När jag känner mig ensam blir jag hungrig och jag börjar hetsäta, säger hon. TÄNKER ALLTID PÅ MAT Demi har tidigare pratat om att stödet från dåvarande pojkvännen Wilmer Valderrama, 37, var en av det största anledninga­rna till att hon lyckades bli frisk. Men nu avslöjar hon att tvångstank­arna och problemen återkom när förhålland­et tog slut förra året.

– När jag var ihop med Wilmer spydde jag inte på tre år men det var det första jag gjorde när det tog slut. Jag vill inte göra någon besviken. När jag faller tillbaka skäms jag, säger Demi till sin manager Phil Mcintyre i dokumentär­en, och fortsätter:

– Mat är fortfarand­e mitt livs största utmaning. Jag vill inte ge bort makten och säga att det kontroller­ar alla mina tankar, men jag tänker på det hela tiden. Kroppsidea­l, vad jag ska äta härnäst, vad jag skulle vilja äta och vad jag önskar att jag inte äter. HAR SLUTAT DRICKA Numera är sångerskan återigen frisk och har dessutom helt och hållet slutat dricka alkohol. Nyligen visade hon upp resultatet av sin häpnadsväc­kande kroppsförv­andling på Instagram men en ” före”- och en ” efter”- bild, med texten: – Återhämtni­ng är möjligt. Demi säger själv att hon aldrig mått bättre än hon gör idag.

– Jag är så stolt över mig själv, skriver hon på Instagram.

Heja Demi!

 ??  ?? Sångerskan Demi Lovat har gjort en imponerand­e resa från ätstörning­arna i tonåren.
Sångerskan Demi Lovat har gjort en imponerand­e resa från ätstörning­arna i tonåren.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden