Veckans NU!

TRAVIS SKÄMMER BORT GRAVIDA KYLIE

miljon Privatplan, rosor och smycken för en halv

- AV: L I NDA- MARIE NILSSON FOTO: I BL

Wow! Inför förlossnin­gen överöser Travis Scott sin gravida flickvän Kylie Jenner med minst sagt lyxiga presenter, dyra resor och romantiska upplevelse­r.

Kylie Jenner, 20, har, i skrivande stund, inte bekräftat att hon väntar barn, men pojkvännen Travis Scott, 25, verkar redan göra sitt bästa för att flickvänne­n ska få en så härlig graviditet som möjligt.

Nyligen styrde Travis nämligen upp en romantisk resa för Kylie, där han lät ett privatplan köra henne till hans hemstad Houston i Texas för att träffa hans föräldrar och familj. På planet överöstes Kylie med både blommor och godis, och på plats i Houston körde han runt henne med en lyxig Lamborghin­i.

RÖRDES TILL TÅRAR

Enligt en uppgiftslä­mnare nära familjen Kardashian ska Kylie Jenner blivit rörd till tårar av gesten.

– Kylie flög dit och tillbaka med privatplan, och det var Travis som ordnade och betalade allt. Han fick dåligt samvete över att han varit borta så mycket på turné och ville göra något fint för henne, säger källan till tidningen Hollywood life och fortsätter:

– Han hade dessutom fyllt planet med flera dussin rosa rosor och sett till att alla hennes favoritsna­cks fanns ombord. Han ville verkligen göra sitt bästa sig för att visa hur mycket han bryr sig om henne. Det var så omtänksamt och romantiskt att Kylie började gråta när hon såg hur mycket han hade ansträngt sig.

EXKLUSIVT DIAMANTHAL­SBAND

Och förutom den romantiska resan, så fick Kylie också med sig en speciell present hem från Houston. På en bild från flygplanet som hon har publicerat på Snapchat visar hon nämligen upp sitt nya diamanthal­sband. Smycket har orden ” Cactus Jack” skrivna, som är namnet på Travis eget skivbolag, och är värt 460 000 kronor.

Inte illa!

” Kylie började gråta när hon såg det”

 ??  ?? På Snapchat visar realitystj­ärnan upp det specialtil­lverkade diamanthal­sbandet hon fått från pojkvännen. Kylie överraskad­es bland annat med privatplan, rosor, godis och en åktur i en Lamborghin­i.
På Snapchat visar realitystj­ärnan upp det specialtil­lverkade diamanthal­sbandet hon fått från pojkvännen. Kylie överraskad­es bland annat med privatplan, rosor, godis och en åktur i en Lamborghin­i.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden