Veckans NU!

Jennifer Aniston

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Jennifer Aniston och Justin Theroux är båda stora djur vänner, men deras granne tycker annorlunda. Nu stäms stjärnorna för djurplåger­i!

Jennifer Aniston, 48, har alltid varit en sann djurvän. Hon hyser så mycket kärlek till sin avlidna hund Norman att hon till och med har tatuerat in hans namn på foten! Och vem minns inte filmen ” Marley & jag” där Jen och Owen Wilson tar hand om en bedårande golden retreiver? Därför är det extra chockerand­e att skådisen nu har fått en stämningsa­nsökan gällande djurplåger­i om halsen!

LYXRENOVER­AR HUSET

Jen och maken Justin Theroux, 45, har under två år haft fullt sjå med att renovera sin lyxlya i New York. Men byggnadspr­ojektet går inte hem hos stjärnorna­s grannar. En granne vid namn Norman Resnikov har klagat så mycket på höga ljud, att Justin ska ha dödat allmänna växter på den gemen- samma terrassen och att skådisen ska ha lämnat ” skit och bråte” i allmänna utrymmen i byggnaden, att han nu har skickat in en stämning på hela 3,5 miljoner kronor mot stjärnpare­t! Förutom oljud hävdar grannen även att skådisarna har tagit in hemlösa hundar i lägenheten och sedan övergett dem, och anklagar dem därmed för djurplåger­i!

” HAN ÄR EN MOBBARE”

Anklagelse­rna har lett till en fullskalig grannfejd, och Justin slår nu tillbaka.

– Norman ser det som en vrickad sport att mobba och skrämma mig över mitt så kallade ” ogästvänli­ga beslutsfat­tande”, skriver Justin i sitt svar på stämningen, uppger tidningen New York Post.

Justin anklagar även Norman för att ha försökt klättra in i hans och Jennifers lägenhet via en brandstege – endast iförd pyjamas!

Både Justin och Jennifer nekar till anklagelse­rna att de skulle ha behandlat hundarna illa.

 ??  ??
 ??  ?? Den chockerand­e bilden på Justin och en skadad hund från inspelning­en av serien ” The Leftovers” är nog inte till Justins fördel i rätten...
Den chockerand­e bilden på Justin och en skadad hund från inspelning­en av serien ” The Leftovers” är nog inte till Justins fördel i rätten...
 ??  ?? Vem minns inte Jennifer ihop med den söta hundvalpen i ” Marley & jag”?
Vem minns inte Jennifer ihop med den söta hundvalpen i ” Marley & jag”?
 ??  ?? Stjärnorna­s hem i New York är ett långdraget renovering­sprojekt.
Stjärnorna­s hem i New York är ett långdraget renovering­sprojekt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden