Veckans NU!

FERGIES TÅRAR EFTER SKILSMÄSSA­N!

Ar tisten Fergie och exmaken Josh Duhamel gick skilda vägar i september. Nu berättar sångerskan att hon egentligen inte ville skiljas.

- AV: L I NA ARVIDSSON FOTO: I BL

Black Eyed Peas- stjärnan Fergie, 42, meddelade i september att hon skiljer sig från maken Josh Duhamel, 44. Paret var gifta i åtta år och har sonen Axl, 4, tillsamman­s.

– Det är med kärlek och respekt vi tidigare i år beslutat att separera, sa paret till tidningen People när nyheten släpptes.

Stjärnpare­t har hållit en enad front efter skilsmässa­n och inte pratat om det öppet. Men i en intervju i tv- programmet ” Wendy Williams show” berättar sångerskan om smärtan efter uppbrottet.

– Det var inte min plan. Jag ville fortsätta vara gift för alltid, säger hon.

SVÅRT ATT HÅLLA TILLBAKA TÅRARNA

Under intervjun kämpar Fergie för att hålla tillbaka tårarna och det är tydligt att skilsmässa­n tagit hårt på henne.

– Jag älskar Josh, han är mitt barns far, vi kommer alltid att ha det projektet tillsamman­s och vi gör så gott vi kan, säger Fergie.

När bilder av fyraårige sonen visas släpper fördämning­en för henne.

– Ni får mig att gråta, säger hon. Paret gifte sig 2009 omgivna av 375 gäster. Kort efter bröllopet kom det fram att Josh hade varit otrogen. Fergie bestämde sig för att förlåta sin make och fortsätta jobba på äktenskape­t.

– När du går igenom saker, gör det er starkare som en enhet, i ert partnerska­p. Så är det i alla fall för oss. Vår kärlek är definitivt djupare nu, sa Fergie då och fortsatte:

– Vi hanterar det, vi kommunicer­ar. Kommunikat­ionen är det viktigaste.

Vad som orsakat deras skilsmässa är ännu oklart.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden