Veckans NU!

Makarna Osbourne

Det stormar ständigt om Ozzy och Sharon Osbourne och nu avslöjar Sharon att hon och maken vid flera tillfällen hamnat i slagsmål med varandra.

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Ingen kan väl påstå att äktenskape­t mellan Ozzy, 68, och Sharon Osbourne, 65, är stabilt och fritt från drama, men att det var så här illa hade nog ingen kunnat ana! Nu har Sharon tagit bladet från munnen och avslöjat att äktenskape­t är kantat av bråk och våld.

– Jag trodde det var okej att slå någon om man blev riktigt arg, säger Sharon i tidningen OK! VAKNADE UTAN TÄNDER Både Sharon och Ozzy växte upp i våldsamma miljöer, och ” X- factor”- domaren tror att det har präglat deras syn på äktenskap och hur man hanterar känslor och problem.

– Förr bråkade vi jämt. Vi älskar varandra otroligt mycket men vi kan båda bli väldigt våldsamma eftersom vi båda har vuxit upp bland våld, förklarar hon.

Stjärnan minns framförall­t ett fyllebråk med maken som urartade rejält.

– En morgon vaknade jag och insåg att mina framtänder saknades.

Sharon hittade senare tänderna utslagna i hallen och fick uppsöka en tandläkare för att få dem på plats igen. VÄNSTRADE I FEM ÅR Trots de våldsamma bråken har paret fortsatt att stå stadiga vid varandras sida, med undantag för en kort paus 2016. De bröt upp när det uppdagades att Ozzy hade haft ihop det med sin hårstylist Michelle Pugh i fem år bakom Sharons rygg. Men Sharon förlät snart sin make när han lovade att söka hjälp för sitt sexmissbru­k och förra året firade de 35- årig bröllopsda­g. Paret har barnen Jack, 31, Kelly, 33, och Aimee, 34, ihop.

 ??  ?? Ozzy har svårt att tygla sin ilska.
Ozzy har svårt att tygla sin ilska.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden