Veckans NU!

Selena & Justin

Uh- oh! Efter uppbrottet från The Weeknd ser Selena Gomez ut att ha hittat tillbaka till exet Justin Bieber. Men det uppskattas inte av sångerskan­s nära och kära!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Selena Gomez, 25, spiller ingen tid, inte! I samma veva som hon bröt upp med sångaren The Weeknd, 27, syntes hon tillsamman­s med exet Justin Bieber, 23, för första gången på flera år. Och det var inte bara ett vänskaplig­t möte. Flera källor hävdar att det forna stjärnpare­t har hittat tillbaka till varandra, men kärleksglä­djen har inte smittat av sig på deras nära och kära. Tvärt om sägs Selenas vänner avsky att hon återvänt till Justin!

– Alla tycker att återföreni­ngen är oroande, säger en insider i tidningen Star!

UMGÅS FLITIGT

Selena och Justin har tillbringa­t mycket tid tillsamman­s på sistone. I dagarna har de synts ihop på en romantisk cykeltur genom Los Angeles, i kyrkan, och på Justins ishockeyma­tch. Det oroar sångerskan­s vänner som inte vill se henne sårad igen. Framförall­t bästisen Francia Raisa, 29, som tidigare i höst donerade sin njure till Selena, såg rött när hon fick nys om stjärnorna­s blomstrand­e romans.

– Selenas vänner har fått trösta henne så många gånger när Justin har krossat hennes hjärta tidigare, säger källan och fortsätter:

– Francia är den som tar det värst. Hon säger att hon inte donerade ett organ för att rädda Selenas liv bara för att se henne springa iväg och förstöra det på egen hand.

” LYCKLIGARE ÄN NÅGONSIN”

Vännerna har nu ställt ett ultimatum till ” Good for you”- sångerskan: Justin eller oss!

Dessvärre för Francias del verkar inte Selena ha några planer på att ge upp sin pojkvän i första taget.

– Tajmingen är bättre än tidigare. Selena jobbar mindre och hon och Justin bor nära varandra i Los Angeles. Hennes hälsa är också bättre än på länge, hon har aldrig varit lyckligare än hon är nu med Justin, säger en källa till sajten Hollywood Life.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden