Veckans NU!

JENNIFER LAWRENCE SINGEL IGEN

Slut med ” Mother”- regissören

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Snipp snapp snut, så var kärlekssag­an slut. Efter ett dr ygt år ihop har Jennifer Lawrence och Darren Aronofsky brutit upp.

Det är över mellan superparet Jennifer Lawrence, 27, och regissören Darren Aronofsky, 48. Stjärnorna träffades under inspelning­en av filmen ” Mother” förra året, och trots filmens råa ton uppstod ljuva känslor. Förhålland­et förvånade många av filmens medarbetar­e, och det berodde inte på åldersskil­lnaden på 21 år. Darren sägs har varit stentuff mot Jennifer under inspelning­arna, och flera medarbetar­e vittnar om att han rent ut sagt mobbat henne!

– Så mycket skit och skäll som Jennifer har fått, så många gånger hon har tvingats göra om ett perfekt arbete bara för att hennes chef är petig, har en person från inspelning avslöjat i ett facebook- inlägg.

BEUNDRADE HANS TALANG

Men trots Darrens hårda behandling av huvudrolls­innehavare­n fann stjärnorna varandra, och verkade till synes lyckliga tillsamman­s.

– De har det väldigt bra ihop. De är på samma nivå och är väldigt seriösa. De respektera­r varandra och har många gemensamma intressen. Hon är trygg med honom är beundrar hans talang, sa en källa i tidningen People för ett tag sedan.

Men säg den kärlek som varar för evigt i Drömfabrik­en...

 ??  ?? Efter över ett år ihop har nu J- Law och Darren sagt goodbye till varandra.
Efter över ett år ihop har nu J- Law och Darren sagt goodbye till varandra.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden