Veckans NU!

MILEY OCH LIAM VÄNTAR BARN!

Väntar Miley Cyrus tillökning? Nu uppges stjärnan vara gravid tillsamman­s med fästmannen Liam Hemswor th.

- AV: L I NDA- MARIE NILSSON FOTO: I BL

Kanske kommer 20- åriga Kylie Jenners kommande bebis att få en liten lekkamrat i Hollywood nästa år? Nu verkar nämligen också Miley Cyrus, 25, vänta barn ihop med fästmannen Liam Hemsworth, 27!

För ett par veckor sedan ryktades det om att de hade gift sig med varandra i hemlighet. Men det är inte deras spirande kärlek som startat gravidrykt­et, utan en bild som Miley har publicerat på Instagram.

På fotot håller stjärnan om sin mage med händerna samtidigt som en liten bula syns, en bula som fansen är säkra på är bevis för att det ligger en liten bebis i magen.

– Ingen skulle bli förvånad om hon var gravid. Varken Miley eller Liam har gjort en hemlighet av att de vill ha barn tillsamman­s och att de vill vara unga föräldrar, säger en källa till sajten Hollywood Life.

BLIR UNDERBARA FÖRÄLDRAR

Enligt vänner till paret kommer de båda att bli underbara föräldrar den dagen de får tillökning.

– Deras förhålland­e är fantastisk­t just nu, det är så stabilt, och de har verkligen bestämt sig för varandra, säger samma uppgiftslä­mnare och fortsätter:

– Miley är så full av kärlek, och är en riktigt omtänksam och snäll person. Hon kommer att vara en naturbegåv­ning som mamma.

AVSLÖJAR SANNINGEN

Hittills har Miley dock förnekat att hon skulle ha en bulle i ugnen. På sitt Twitterkon­to har stjärnan kommentera­t uppgiftern­a genom att skriva att hennes mage enbart hade format sig till en bula eftersom hon precis hade ätit en enorm Thanksgivi­ng- middag.

– Inte okej! Jag är inte gravid, jag har bara ätit sjuka mängder tofu- kalkon, skriver hon och hashtaggar också med de skämtsamma orden # vegankalko­nbebis.

Men trots nekandet verkar det bara vara en tidfråga innan bebisdrömm­en blir verklighet – i alla fall om Miley får bestämma!

– Miley har velat bli gravid under en längre tid. Hon vill gifta sig och bilda familj men Liam är inte 100 procent där än. Men hon lämnar ständigt hintar till honom, säger källan.

Det låter onekligen som att vi kan vänta oss en mini- Miley snart!

 ??  ?? Stjärnan dementerar dock själv att det skulle röra sig om en graviditet och menar att hon ätit en stor middag.
Stjärnan dementerar dock själv att det skulle röra sig om en graviditet och menar att hon ätit en stor middag.
 ??  ?? Det är den här Instagram- bilden som har fått följarna att tro att Miley Cyrus nu bär en bebis i magen.
Det är den här Instagram- bilden som har fått följarna att tro att Miley Cyrus nu bär en bebis i magen.
 ??  ?? Efter uppbrottet hittade Liam och Miley tillbaka till varandra förra året och har idag ett stabilt förhålland­e.
Efter uppbrottet hittade Liam och Miley tillbaka till varandra förra året och har idag ett stabilt förhålland­e.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden