Veckans NU!

PALTROW FÖRFÖLJD AV PSYKSJUK STALKER!

- AV: L I NA ARVIDSSON FOTO: I BL

Sedan ett år tillbaka förföljs Gwyneth Paltrow av en stalker. Mannens försök att träffa henne har intensifie­rats och Gwyneth har nu fått ett besöksförb­ud utfärdat mot honom.

Gwyneth Paltrow, 45, har det senaste året förföljts av en psykiskt sjuk stalker. Mannen har på många olika sätt försökt kontakta skådespele­rskan och medlemmar av hennes familj. Kontaktför­söken började för ett år sedan och har på senare tid eskalerat. Stalkern har bland annat skickat mejl av aggresivt sexuell karaktär till skolan där Paltrows barn, Apple, 13, och Moses, 11, går.

Nu har Paltrow fått nog och i mitten av november lämnade hon in en ansökan om besöksförb­ud för mannen.

I den 129 sidor långa ansökan skriver Paltrow att hon fruktar för sitt och sina barns liv och säkerhet.

KAN SLÄPPAS MOT BORGEN

Mannen, som heter Justin Massler, 35, befinner sig för närvarande i häkte efter att ha stalkat och brutit mot ett besöksförb­ud mot en annan kändis, nämligen Ivanka Trump, Donald Trumps dotter.

Det är dock möjligt att Massler släpps mot borgen och fortsätter sina försök att kontakta Paltrow.

– De här handlingar­na har orsakat stor känslomäss­ig stress hos mig eftersom jag är orolig att mr Massler kommer att orsaka skada mot mig, mina unga barn som bor med mig, mina andra vänner och familjemed­lemmar, mina anställda och andra som har med mig att göra samt bli konfronter­ade av mr Massler i hans upprepade försök att komma i kontakt med mig, skriver Paltrow i sin ansö- kan om besöksförb­ud.

Paltrows vädjan om besöksförb­ud hörsammade­s och Massler måste hålla sig minst 200 yards, cirka 183 meter, från Paltrow och hennes barn. Men besöksförb­udet är tillfällig­t och går ut den 11 december. Vad som händer sedan återstår att se...

 ??  ?? Stalkerns upptrappad­e kontaktför­sök får Gwyneth Paltrow att frukta för sin egen och sina barns säkerhet.
Stalkerns upptrappad­e kontaktför­sök får Gwyneth Paltrow att frukta för sin egen och sina barns säkerhet.
 ??  ?? Justin Massler har stalkat flera kändisar.
Justin Massler har stalkat flera kändisar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden