Veckans NU!

RIHANNAS MORBRORS STORA SVEK!

Blod är tjockare än vatten sägs det, men inte i Rihannas fall. Hennes morbror har gripits för att ha sålt piratkopio­r från hennes samarbete med Puma!

- AV: ANGELICA J AAKO BI L L ENMAN FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

När Rihanna, 29, var hemma på Barbados i våras upptäckte hon fejkade varor ur hennes Fenty Puma- kollektion i ett stånd i huvudstade­n Bridgetown. Sångerskan anmälde det till Pumas huvudkonto­r, som i sin tur kontaktade polisen och stånd- innehavare­n greps. Chockerand­e nog visade det sig vara Rihannas morbror, Leroy Brathwaite, 53, som låg bakom tilltaget!

I mars greps han och häromvecka­n dömdes han för att ha sålt 11 par tofflor och 13 tröjor ur Fenty Puma- kollektion­en, allt till ett värde av 8 300 kronor, enligt tidningen Nation.

NEKAR TILL ANKLAGELSE­RNA

Rihannas morbror, som också har ett sidoarbete som artist på ön, har hela tiden förnekat beskyllnin­garna mot honom. Hans försvarsad­vokat menar att anklagelse­rna var felaktiga och att de borde ha avfärdats. Hon menar också att lokala polisen borde ha varnat Leroy innan det gick så långt som till domstolsfö­rhandlinga­r.

Tack vare sitt samarbete med Puma och sitt eget sminkmärke Fenty beauty collection, rankas Rihanna idag som en av de rikaste artisterna i branschen. Hon beräknas vara god för 2 miljarder kronor och listades på plats fem på tidningen Forbes lista över världens bäst betalda artister 2016.

 ??  ?? Morbrodern Leroy Brathwaite i sitt klädstånd på Barbados. Rihanna, här iklädd sin egen klädkollek­tion, har ännu inte uttalat sig om morbrodern­s svek.
Morbrodern Leroy Brathwaite i sitt klädstånd på Barbados. Rihanna, här iklädd sin egen klädkollek­tion, har ännu inte uttalat sig om morbrodern­s svek.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden