Veckans NU!

Alexander Skarsgård

Mitt i högtidsfir­andet tvingades Alexander Skarsgård in akut på sjukhus. På Instagram visar han upp en mystisk skada, vad som ska ha orsakat den är oklar t.

- AV: S AGA PETTERSSON, ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Aj, aj, aj!

Alexander Skarsgård, 41, har blivit Alexander Skärsgård efter en allvarlig skärskada.

När resten av Amerika firade sin högtid Thanksgivi­ng tvingades svenske skådespela­ren fira på sjukhuset. Skådisen åkte akut till sjukhus i Kanada på grund av en mystisk skada. Och det hade kunnat gå riktigt illa. Hunken uppger att han var nära att mista livet!

TACKAR PERSONALEN

På sin Instagram visar Alex upp en skadad hand, där han blöder i handflatan och i bilden syns även en spruta och förband att stoppa blodet med.

Vad som ska ha orsakat skadan framgår inte, men han uppger att han skar sig så djupt att handflatan var tvungen att sys. Men trots att han fick tillbringa högtiden på sjukhus så har han annat att vara tacksam över. Han är noga med att tacka personalen för deras omhänderta­gande och för att ha räddat hans liv.

– Idag tackar jag syster Rosalie och Dr. Taleb vid det lokala sjukhuset i Lachute, Quebec. Deras snabba och hjältemodi­ga agerande räddade mitt liv, skriver Alexander på sin Instagram.

LÄKER SNABBT

Efter skadan har ” Big little lies”- stjärnan fått mycket stötning från fansen, som visar sitt stöd i kommentars­fältet.

– Aj! Stackare, hoppas det läker snabbt, skriver en följare.

En del fans har också valt att skoja till det och referera till Alex genombrott­sroll på andra sidan Atlanten, som vampyren Eric Nothman i serien ” True blood”.

– Jag trodde vampyrers sår läkte snabbt? skriver ett fan.

 ??  ?? Svenske stjärnan Alexander Skarsgård fick ett tråkigt slut på sitt Thanksgivi­ng- firande.
Svenske stjärnan Alexander Skarsgård fick ett tråkigt slut på sitt Thanksgivi­ng- firande.
 ??  ?? Stjärnan fördes akut till sjukhus efter att ha fått en djup reva i handen.
Stjärnan fördes akut till sjukhus efter att ha fått en djup reva i handen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden