Veckans NU!

KENDALL ÄR PARANOID!

Hon har haft inbrott och galna stalkers som tältat utanför hennes hus. Nu är Kendall Jenner så uppskrämd att hon vill köpa in egna vapen!

- AV: L I NDA- MARIE NILSSON FOTO: I BL

Det var i mars i år som Kendall Jenner, 22, hade inbrott i sin lyxvilla i Hollywood Hills och blev bestulen på smycken för 1,8 miljoner kronor.

Under det senaste året har hon också haft stora problem med stalkers som förföljt henne utanför hennes hem. I augusti i år greps en okänd man som tältat utanför Kendalls hus och även jagat henne.

– Självklart var stalkern som förföljde mig väldigt läskig. Jag hämtar mig fortfarand­e, skrev Kendall då på sin blogg.

För ett år sedan blev också hennes storasyste­r Kim Kardashian, 36, brutalt rånad i Paris i samband med modeveckan. Under pistolhot tejpade de stjärnans händer och mun, och kom sedan över smycken värda runt 90 miljoner kronor.

VILL KÖPA VAPEN

Nu har Kendall blivit så paranoid att hon bestämt sig för att förstärka sin säkerhet och vill köpa en egen pistol för att kunna skydda sig i sitt hem, där hon bor ensam. Det berättar systern Khloé Kardashian, 33, i ett nytt avsnitt av ” Familjen Kardashian”.

– Kendall känner sig väldigt rädd. Hon

KIM RASANDE

Kim är däremot, trots att hon själv blivit rånad, emot att Kendall ska skaffa vapen och menar att hon inte kommer att hälsa på henne i fortsättni­ngen i sådana fall.

– Jag är inte bekväm med det. Jag skulle inte vilja ha mina barn nära en pistol. Jag skulle inte vilja att vi sov över hos Kendall med barnen när jag vet att det finns en pistol där, säger Kim i programmet.

Stackars Kendall! har haft en ny stalker utanför sitt hus varje dag den senaste tiden. Hon lever ensam och någon har redan brutit sig in i hennes hus en gång. Vad hade hänt om hon hade varit hemma då? säger Khloé.

Kim vägrar hälsa på sin lillasyste­r

 ??  ?? Kendall Jenner är rädd i sitt hem efter inbrott och stalkers och vill nu köpa egna vapen för att skydda sig.
Kendall Jenner är rädd i sitt hem efter inbrott och stalkers och vill nu köpa egna vapen för att skydda sig.
 ??  ?? Kim är upprörd över lillasyste­rns besked, trots att hon själv blev rånad av okända män i Paris för ett år sedan.
Kim är upprörd över lillasyste­rns besked, trots att hon själv blev rånad av okända män i Paris för ett år sedan.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden