Veckans NU!

Det blev en liten nyårsbebis för Jessica Alba och hennes Cash Warren. Vad den lille ska heta kan ni läsa om på sida 42.

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Utåt sett har Lindsay Lohan lugnat ner sig rejält sedan sina skandaldag­ar. Men på stjärnans bankkonto strular det än...

Det stormar mindre kring skandaloms­usade skådisen Lindsay Lohan, 31, idag än det gjorde för tio år sedan. Men det betyder inte att det inte stormar alls.

Stjärnan har lämnat skandalliv­et bakom sig, och lever idag som nattklubbs­ägare och pendlar mellan den grekiska ön Mykonos och Dubai i Förenade Arabemirat­en. Men det är inte bara skandalern­a som minskat, utan även pengarna på kontot. Enligt dokument som sajten Radar Online tagit del av har Lilo skulder på en miljon kronor!

HAR INTE BETALAT SKATT

Enligt dokumenten har stjärnan fortfarand­e inte betalat sin restskatt från 2010, 2014 och 2015. I och med att den äldsta skulden är över sju år gammal har kostnaden även ökat, och fortsätter hela tiden att öka i en rasande takt.

Lindsay själv hävdar att det inte är hennes eget fel att skatterna inte betalats. Hon har nämligen anlitat en revisorfir­ma och nu har hon tillsatt en utredning för att reda ut varför restskatte­n inte är betald ännu, skriver sajten The Blast. Stjärnan sägs även ha misstankar om att en specifik revisor på firman är ansvarig för skattesmit­andet.

– Lindsay är övertygad om att hennes ekonomiska team i allmänhet, och en specifik person i synnerhet, bär ansvaret för skatteprob­lemen, säger en källa till sajten.

Tur då att stjärnans beryktade pojkvän, armbrytare­n Je- Yong ” koreanske Hulken” Ha är rik som ett troll!

 ??  ??
 ??  ?? Lindsay Lohan har skulder sedan över sju år tillbaka och skuldberge­t växer. Stjärnan sägs dejta sydkoreans­ke miljardäre­n Je- Yong Ha, känd som ” koreanske Hulken”.
Lindsay Lohan har skulder sedan över sju år tillbaka och skuldberge­t växer. Stjärnan sägs dejta sydkoreans­ke miljardäre­n Je- Yong Ha, känd som ” koreanske Hulken”.
 ??  ?? Skulderna stoppar inte Lindsay från jetset- livet och dyr shopping.
Skulderna stoppar inte Lindsay från jetset- livet och dyr shopping.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden