Veckans NU!

CAMERON DIAZ, 45, GRAVID?

Är det här bilden som bekräftar att Cameron Diaz och maken Benji Madden väntar sitt första kärleksbar­n?

- AV: ANGELICA J AAKO BI L L ENMAN FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Isomras rapportera­des det om att skådespele­rskan Cameron Diaz, 45, och hennes make sedan tre år, Good Charlotte- gitarriste­n Benji Madden, 38, hade en fnurra på tråden. De äktenskapl­iga bråken ska ha handlat om parets problem att få barn.

– Hon vet hur gärna Benji vill ha barn, så hon är frustrerad och det känns som ett misslyckan­de, sa en källa nära makarna då i tidningen OK! och berättade att Camerons stress över att inte bli på smällen gick ut över förhålland­et. Stjärnorna hade försökt att bli gravida med hjälp av provrörsbe­fruktning, så kallad ivf, men inte lyckats.

DEMENTERAR RYKTENA

Men nu kan lyckan ha vänt! På nytagna bilder ser Cameron betydligt rundare ut om magen än vad hon gjort förut, även om en uppgiftslä­mnare i Us Weekly dementerar gravidrykt­ena.

– Det har varit en lång, svår kamp med många upp- och nedgångar, säger personen och fortsätter:

– Cameron skulle över allt annat vilja bli mamma.

Enligt källan är paret öppna för alla sätt att bli föräldrar.

– De vet inte hur det kommer att bli, antingen naturligt, genom adoption eller surrogatsk­ap, men de ger inte upp. Det har varit en berg och dalbana av känslor, men fortfarand­e tror de att det ska bli ett lyckligt slut.

Det hoppas vi på Veckans NU! med!

 ??  ?? ” Puss på dig, älskling!” Ruvar Cameron Diaz och Benji Madden kanske på sin unge i hemlighet? För visst är hon lite rund om magen?
” Puss på dig, älskling!” Ruvar Cameron Diaz och Benji Madden kanske på sin unge i hemlighet? För visst är hon lite rund om magen?
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden