Veckans NU!

ENRIQUE SKYDDAR BARNEN FÖR MILJONER

-

I mitten av december blev det känt att artisten ENRIQUE IGLESIAS, 42, och forna tennisprof­fset ANNA KOURNIKOVA, 36, hade fått tvillingar, en son och en dotter som fått namnen NICHOLAS och LUCY. Men babylyckan kom som en stor chock för omvärlden eftersom det privata paret inte hade annonserat sin graviditet alls innan. Och paret fortsätter att hemlighåll­a sin lilla familj. Nu vill paret nämligen punga ut fem miljoner kronor för att skydda barnen från paparazzi!

Stjärnpare­t är mitt uppe i renovering­en av sitt drömhus i Miami, värt över 200 miljoner kronor. I planerna ingår att göra villan mer barnvänlig, och dessutom bygga en två meter hög mur för att skydda från insyn, uppger sajten TMZ. Enligt bygglovsdo­kumenten ska stjärnorna också ha planer på att bygga ytterligar­e ett tvåvånings­hus på tomten, och göra alla sina pooler mer barnsäkra genom att bygga höga kanter runtomkrin­g.

Enrique och Anna är ett av Hollywoods mest privata par. De har dejtat i över 16 år, en smärre evighet i Drömfabrik­en, och trots Annas stora gnistrande vigselring vägrar stjärnorna kommentera ryktet att de skulle ha gift sig.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden