Veckans NU!

ROBS NYA KÄRLEK: EN KIM- KOPIA!

2017 var ett turbulent år för Rob Kardashian, men 2018 ser ut att börja i kärlekens tecken!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Efter alla turer med exet- kexet Blac Chyna, 29, verkar Rob Kardashian, 30, nu ha gått vidare med en ny het böna. Som Veckans NU! tidigare rapportera­t förbjöds realitystj­ärnan från att fira julen med sin dotter Dream, 1, som istället firade med mamma Blac. Men Rob hängde inte läpp för det, utan bjöd hem en massa vänner för ett storslaget julfirande. Bland gästerna hittades bland andra proffsboxa­ren Floyd Mayweather och Chris Browns exflickvän Nia Guzman. Men det fanns en till på gästlistan som Rob ska ha fått upp ögonen lite extra för: Skönheten Fabby Salazar!

ÄR OFTA HOS HONOM

Rykten om att en romans mellan Fabby och Rob skulle vara i blom började surra när Fabby under flera dagar postade bilder på sig själv ihop med sin nyfödda dotter från Robs hem på Instagram. Av bilderna att döma har Fabby tillbringa­t en hel del tid hemma hos Rob under julledighe­ten, och verkar praktisk taget bo hos honom!

– Bästa julen någonsin, skriver Fabby till en av bilderna.

ÄR EN KOPIA AV SYSTERN

Om någon tycker sig se något bekant i Fabby är det inte så konstigt. Med sitt långa mörka hår och timglasfor­made kropp är hon en nästintill identisk kopia av Robs kända syster Kim Kardashian, 37! Och likt Kim har Fabby ingenting emot att visa upp sin vältränade kropp på flera bikinibild­er på sociala medier.

En ny kärlek att mysa med i vintermörk­ret är kanske precis vad Rob behöver? Under 2017 hann han både göra slut med exfästmön Chyna, starta en infekterad vårdnadstv­ist, sprida nakenbilde­r på exet på nätet och stämma henne för att ha försökt strypa honom med en iphone- laddare.

Förhoppnin­gsvis blir tillvaron med Fabby lugnare!

” Hon bor praktiskt taget hos honom!”

 ??  ??
 ??  ?? Äntligen ser Rob Kardashian ut att ha hittat kärleken på nytt!
Äntligen ser Rob Kardashian ut att ha hittat kärleken på nytt!
 ??  ?? Vi hoppas att det går lugnare till med Fabby än det gjorde med Blac Chyna...
Vi hoppas att det går lugnare till med Fabby än det gjorde med Blac Chyna...

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden