Veckans NU!

BABYLYCKA FÖR JESSICA ALBA!

Gott nytt år! Mitt på nyårsafton låg Jessica Alba och kr ystade, och 2017 avslutades med att hon blev mamma för tredje gången!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Så kan man också ringa in det nya året!

2017 avslutades sannerlige­n på bästa möjliga vis för Jessica Alba, 36, och maken Cash Warren, 38. Paret blev nämligen trebarnsfö­räldrar på självaste nyårsafton.

Sedan tidigare har paret döttrarna Honor, 9, och Haven, 6, och innan förlossnin­gen avslöjade Jessica att även det tredje knodden skulle få ett namn på H. Denna gång kompletter­ades flickskara­n med en liten gosse, som fått namnet Hayes.

– Bästa sättet att ringa in nya året på! Cash och jag är lyckligt lottade. Haven och Honor är redan besatta av deras lilla bror, skrev Jessica på Instagram efter födseln, och hashtaggad­e inlägget med # familyof5.

HYLLADE SIN HUSTRU

Även pappa Cash delade med sig av familjeglä­djen med en bild på sig själv med lilla Hayes i sina armar. Likt Jessica noterade han det faktum att gossen anlände på just nyårsafton, och han passade samtidigt på att hylla sin skådespela­nde fru.

– Hayes Alba Warren: Du vet minsann hur man ringer in ett nytt år! Din mamma är den starkaste kvinnan jag vet, du är lyckligt lottad som får ha henne vid din sida, skrev han.

KROCKADE MED BIL

Det var i juli som stjärnpare­t bekräftade att de väntade tillökning, men trots att en gravid kvinna rekommende­ras att ta det lugnt har det gått vilt till i Jessicas liv under hösten. I oktober var den då gravida stjärnan med om en bilkrock, då en annan kvinna körde in i Jessicas Tesla. Lyckligtvi­s klarades sig både Jessica, lille Hayes och den andra föraren oskadda, och nu kan Jessica och Cash tillbringa 2018 som trebarnsfö­räldrar!

 ??  ?? Hurra! På nyårsafton blev Cash och Jessica föräldrar till en liten son. ” Du vet minsann hur man ringer in ett nytt år!” Den lilla gossen har fått namnet Hayes.
Hurra! På nyårsafton blev Cash och Jessica föräldrar till en liten son. ” Du vet minsann hur man ringer in ett nytt år!” Den lilla gossen har fått namnet Hayes.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden