Veckans NU!

BLAKE OCH RYAN SKILJER SIG!

Finns det verkligen ingen evig kärlek i Hollywood? Nu verkar det till och med som att Blake Lively och Ryan Reynolds går mot skilsmässa!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Utåt sett är Blake Lively, 30, och Ryan Reynolds, 41, ett av Drömfabrik­ens mest stabila par. Deras fina kärleksför­klaringar till varandra i intervjuer, och gulliga och skämtsamma pikar på sociala medier kan göra vilket par som helst gröna av avund. Men allt är tydligen inte så rosaskimra­nde som det verkar.

– Det är skitsnack. Alla tror att vi lever ett så perfekt liv, men så är det inte, sa Blake redan i somras om sitt till synes lyckliga äktenskap.

Kanske var redan det en indikation på vad som nu ser ut att vara oundviklig­t: Stjärnpare­t går mot skilsmässa!

HON TAR HAND OM BARNEN

Blake och Ryan träffades 2010 när de spelade in filmen ” Green lantern”. 2012 gifte de sig

och sedan dess har de fått två döttrar, James, 3, och Ines, 1,5. Men på senare år sägs paret ha fått en rejäl fnurra på tråden. Ryan jobbar mycket, medan Blake tvingas stanna hemma med barnen, och när hon nu äntligen har kommit ut på jobb själv ska det har tagit hus i helvete.

– När de är tillsamman­s jobbar de så bra ihop, men så fort de varit ifrån varandra en längre tid blir det problem, säger en källa i parets närhet i tidningen NW, och fortsätter:

– De senaste åren har Ryan varit ute på massor av jobb medan Blake har varit hemma med barnen. Det var tufft nog men nu när hon också är ute och jobbar mycket är det tusen gånger värre.

AVSTÅNDET TÄR PÅ DEM

Efter ett långt uppehåll från filmandet har Blake nu börjat jobba igen och spelar nu in filmen ” The Rhythm section” på Irland. Även på inspelning­splatsen har hon med sig barnen, medan Ryan filmar hemma i Los Angeles. Men avståndet har tärt på stjärnorna­s relation.

– De har bråkat nonstop sedan Blake började jobba. Allt var bra när Ryan kom och hälsade på Blake på Irland, men så fort han var hemma igen fortsatte bråken. Det har gått så långt att Blake nu har portat honom från inspelning­en, säger källan.

TYR SIG TILL JUDE LAW

Det blev inte bättre av att Blake under en tagning skadade handleden så allvarligt att inspelning­arna tvingades avbrytas, vilket Veckans NU! tidigare har skrivit om. Trots skadeläget förblev Ryan frånvarand­e, och ” Gossip girl”- stjärnan ska istället ha funnit tröst i sin motspelare, Jude Law, 45, vilket fick många i filmproduk­tionen att höja på ögonbrynen.

– Alla tyckte att det var lite konstigt att hennes man inte var på plats för att stötta henne. Nu tror många att en skilsmässa verkligen är nära.

Vi hoppas att paret kan lösa sina problem, och det snabbt!

 ??  ?? Åh, nej! Kärlekssag­an ser ut att vara över för Blake Lively och Ryan Reynolds.
Åh, nej! Kärlekssag­an ser ut att vara över för Blake Lively och Ryan Reynolds.
 ??  ?? Blakes jobb med filmen ” The Rhythm section” har satt käppar i hjulet för hennes äktenskap.
Blakes jobb med filmen ” The Rhythm section” har satt käppar i hjulet för hennes äktenskap.
 ??  ?? Istället för Ryan har Blake anförtrott sig till Jude Law. Paret har barnen Ines och James ihop.
Istället för Ryan har Blake anförtrott sig till Jude Law. Paret har barnen Ines och James ihop.
 ??  ?? Det är sällan vi ser några glada miner på stjärnpare­ts läppar numera. ” De bråkar nonstop!”
Det är sällan vi ser några glada miner på stjärnpare­ts läppar numera. ” De bråkar nonstop!”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden