Veckans NU!

SELENA TILLBAKA PÅ REHAB!

Justin orolig för knarkandet!

- AV: MALIN L J UNG, ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Åh, nej!

Efter ett lyckat 2017 har Selena Gomez nu fallit tillbaka i drogträske­t och återigen tvingats till rehab!

Det som verkade gå så bra för Selena Gomez, 25!

2016 tvingades sångerskan som bekant att ställa in sin pågående världsturn­é efter en allvarlig kollaps. Stjärnan lades sedan in på rehab för att få bukt på sin ångest och sina missbruksp­roblem. Men förra året återvände hon till rampljudet med många hyllade låtar och en uppmärksam­mad återföreni­ngen med exet Justin Bieber, 23.

Men nu verkar problemen hopa sig igen och stjärnan sägs ha återvänt till rehab efter ännu en kollaps!

NÄRA EN KOLLAPS

Selena har inte setts i strålkasta­rljuset på flera veckor, och det sägs bero på att hon har befunnit sig på behandling­shem i New York.

– Selenas närmaste befarar att hon använder droger igen och är nära en kollaps, säger en vän till sajten Radar Online.

De senaste månaderna, efter uppbrottet från The Weeknd, 28, och återföreni­ngen med Justin, har bestått av en hel del fest för Selena. Det sägs till och med ha gått så långt att stjärnan han börjat använda en ny dödsdrog, vilket var det som fick vännerna att desperat tvinga henne till behandling­shemmet.

– Alla i hennes närhet är oroliga för att hon fallit tillbaka till sitt gamla beteende, säger vännen till sajten.

MEDVETEN OM PROBLEMEN

Lyckligtvi­s ska Selena själv vara medveten om sin ohälsosamm­a livsstil, och hon har gått med på att få hjälp mot depression och ångest.

– Selena vill inte falla tillbaka i den dåliga livsstilen. Hon vill jobba för att leva ett hälsosamt liv.

All kärlek till Selena i denna tunga tid!

 ??  ??
 ??  ?? 2016 ställde Selena in sin turné för att läggas in på rehab. Sedan hon blev tillsamman­s med Justin igen har Selena också återupptag­it sitt festande. Uppbrottet från The Weeknd har påverkat stjärnans hälsa.
2016 ställde Selena in sin turné för att läggas in på rehab. Sedan hon blev tillsamman­s med Justin igen har Selena också återupptag­it sitt festande. Uppbrottet från The Weeknd har påverkat stjärnans hälsa.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden