Veckans NU!

KYLIE REDAN I TOPPFORM!

Två veckor efter babyn

- AV: ANGELICA J AAKO BI L L ENMAN FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Det ryktades om att en av anledninga­rna till att Kylie Jenner, 20, inte ville avslöja sin graviditet var att hon skämdes över sin stora viktuppgån­g. Även videon som hon släppte i samband med dottern Stormis födsel skvallrade om att så var fallet. När Kylie inte var långt gången alls fick hon en varning av sin läkare att hon redan hade gått upp nio kilo och att hon rekommende­rades att bara gå upp max fyra kilo till. Läkaren tyckte att hon skulle träna ifall hon tänkte svulla.

– Gör konditions­träning. Om du tänker äta måste du träna, hörs doktorn säga i videon.

Men Kylie tog inte åt sig rådet utan sågs bland annat äta en ordentlig festmåltid hemma hos mamma Kris Jenner, 62, där hon förklarade för kameran att hälften av maten var till barnet och hälften till henne. Dessutom besökte hon en snabbmatsk­edja tillsamman­s med pojkvännen Travis Scott, 25, där hon beställde en dubbel cheeseburg­are och pommes frites, samtidigt som hon frågar sig själv om hon vill ha cheese fries istället.

GÖR ” MAMMA- MAKEOVER”

Men nu sägs det att realitystj­ärnan redan har gått ner alla gravidkilo­n, endast två veckor efter Stormis födsel, men så har hon ju också ett entourage med människor omkring sig som hjälper till med barnpassni­ng så att Kylie kan tänka på sig själv. Dessutom har hon en egen personlig tränare som också hjälper henne med kosten. Och som den sanna Kardashian hon är har hon också funderat ut vilka plastikope­rationer hon skulle vilja göra så fort livmodern dragit ihop sig igen.

Som Veckans NU! tidigare rapportera­t fick Kylie ett presentkor­t på en halv miljon kronor för plastikope­rationer av sin far Caitlyn Jenner, 68, i push- present.

– Cait har lovat Kylie att betala för en full ” mamma- makeover”; fettsugnin­g av magen, bröstlyft och så många läppinjekt­ioner hon vill ha, berättade en källa i Star Magazine.

Vi väntar med spänning på att se resultatet inom kort!

” Om du tänker äta måste du träna!”

 ??  ??
 ??  ?? Kylie Jenner uppges redan ha kommit i sina jeans, bara veckor efter att dottern Stormi föddes! Äntligen föräldrar!
Kylie Jenner uppges redan ha kommit i sina jeans, bara veckor efter att dottern Stormi föddes! Äntligen föräldrar!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden