Veckans NU!

90' s back!

- ANGELICA JAAKO BILLENMAN Vik. Titelansva­rig veckansnu@ aller. com

Är du sugen på att spice up your life? Well, nu har du snart chansen eftersom den ikoniska 90- talsgruppe­n Spice Girls är på väg mot en återföreni­ng. Om de kommer att ge sig ut på turné eller göra något enstaka framträdan­de är fortfarand­e oklart eftersom det varit högst osäkert om gruppen ens skulle vara komplett. Men nu har Victoria ” Posh” Beckham, som tidigare satt sig på tvären, börjat förhandla med resten av gänget angående sitt gage. Hon förväntar sig dock inte att de delar lika utan vill ha en större del av kakan...

Några som också slog igenom under 90- talet är Leonardo Dicaprio och Kate Winslet, som blev goda vänner i verkliga livet efter storfilmen ” Titanic” för 20 år sedan. Sedan dess har de hängt ihop i vått och torrt och när Kate föreslog att de skulle samla ihop pengar till en cancersjuk kvinna hakade Leo självklart på. Vännerna auktionera­de ut sig själva och pengarna gick oavkortat till kvinnan som kunde få sin behandling. Är inte det fint eller vad?

Lana Del Rey har upplevt en riktig mardröm! Ett galet fan planerade att kidnappa henne, och stod och väntade på henne utanför en konsertare­na med ett vapen. Som tur var hann han gripas och Lana var i säkerhet. Läs hennes första ord till fansen efter händelsen på sida 54.

Hoppas att ni har det fint i vintersole­n, för visst känns det att vi går mot ljusare tider?

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden