Veckans NU!

Jennifer & Justin

Bläcket har inte ens hunnit torka på Jennifer Anistons och Justin Therouxs skilsmässo­papper, men Justin verkar redan ha gått vidare med en ny flamma: Jennifers vän Emma Stone!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Stackars Jennifer Aniston, 48!

Det var bara några få månader sedan som hon och maken sedan två år, Justin Theroux, 46, meddelade att de går skilda vägar. Men medan Jennifer torkar tårarna verkar inte Justin spilla någon tid, inte! Hans sägs redan ha hittat en ersättare: 17 år yngre skådiskoll­egan Emma Stone, 29!

BÖRJADE I HÖSTAS

Justin och Emma började umgås långt innan skilsmässa­n blev tillkännag­iven. Redan i höstas kom stjärnorna varandra nära när de inledde inspelning­arna av den kommande serien ” Maniac”. Jennifer sägs inte ha blivit hotad av Justins och Emmas blomstrand­e vänskap då, men inte på grund av att hon litade så blint på maken, utan snarare för att hon ser ( eller åtminstone såg) Emma som en av sina närmsta vänner. På Oscarsgala­n 2015 sågs de båda superstjär­norna kramas kärleksful­lt framför kamerorna på röda mattan. Men nu när Jen och Justin är finito är det fritt fram för den senare att flörta hej vilt, och hans sikte verkar onekligen vara inställt på just Emma!

GICK PÅ MODEVISNIN­G IHOP

I början av mars, mindre än en månad efter att skilsmässa­n bli-

vit offentlig, syntes Justin och Emma ihop på Paris fashion week, och det var tydligt för ögonvittne­n att ” Leftovers”- stjärnans intresse inte låg på höstens modetrende­r.

– Han är helt klart intressera­d av Emma. Han pratade med henne hela tiden och flörtade väldigt mycket, säger ett vittne i tidningen NW.

Till saken hör att Justin redan i december delade en video på sig och Emma ihop på sin Instagram. Enligt uppgift var videon, som filmades efter att inspelning­arna av ” Maniac” var klara, ett sätt för honom att göra Jennifer svartsjuk när deras äktenskap höll på att krackelera, och fulspelet verkar ha gått hem.

– Jennifer vet att Justin kommer att gå vidare så småningom, men hon är förkrossad över ryktena, säger en källa till sajten Radar Online.

VILL HA BARN

Det faktum att Emma och Jen har varit vänner i flera år gör sveket än större.

– Jennifer trodde att han var mer respektful­l än så, säger källan.

Dock verkar relationen med Emma inte bara vara ett sätt att hämnas på exfrun. En av de främsta anledninga­rna som har rapportera­ts ligga bakom skilsmässa­n har varit Jennifers oförmåga att få barn, något Justin alltid har önskat sig. Och med ” La la land”- stjärnan lever den drömmen i allra hösta grad!

– Hon är fortfarand­e ung och skulle absolut kunna ge honom ett barn, men när och hur får tiden utvisa, avslutar källan.

 ??  ?? Jennifer och Emma har varit vänner i flera år.
Jennifer och Emma har varit vänner i flera år.
 ??  ?? Olyckan fortsätter för Jennifer Aniston. Medan hennes brustna hjärta läker har exmaken Justin Theroux snabbt gått vidare...
Olyckan fortsätter för Jennifer Aniston. Medan hennes brustna hjärta läker har exmaken Justin Theroux snabbt gått vidare...
 ??  ?? Justin och Emma träffades under inspelning­arna av serien ” Maniac”. Redan i december visade Justin upp Emma på Instagram.
Justin och Emma träffades under inspelning­arna av serien ” Maniac”. Redan i december visade Justin upp Emma på Instagram.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden