Veckans NU!

Courteney Cox

Det stundande bröllopet mellan ” Vänner”- stjärnan Cour teney Cox och Johnny Mcdaid ställs in – efter bilderna på Cour t och en mystisk man!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Ska hon aldrig få stå som brud?

Det ser ut som att ” Vänner”- stjärnan Courteney Cox, 53, och hennes Johnny Mcdaid, 41, har brutit upp – igen. Precis som förra gången stjärnorna sa byebye till varandra skedde uppbrottet bara veckor innan deras stundande vigsel – som nu återigen har ställts in. Men det kanske finns en rimlig anledning till det plötsliga uppbrottet? Nyheten

nådde nämligen världen bara dagar efter att Court sågs i armarna på en annan man!

GICK HAND I HAND

Skådisen blev häromvecka­n påkommen när hon lämnade en fest i centrala Beverly Hills, hand i hand med en okänd man, som senare även sågs hålla om ” Vänner”- stjärnan! Även nyskilda bästisen Jennifer Aniston, 49, var på festen. Bara dagar senare syntes Court utan förlovning­sringen från Johnny, och enligt uppgift har paret bråkat konstant efter att bilderna på Court och den mystiske mannen släpptes. Det ska ha varit efter ett hätskt gräl som Johnny beslutade sig för att lämna Courteney en gång för alla.

– Det var inte ens om någonting viktigt, men de bråkar ofta om småsaker som sedan leder till storbråk, säger en nära vän till stjärnan i tidningen NW.

FÖRLOVADE EFTER NÅGRA MÅNADER

Stjärnorna träffades 2014 och förlovade sig bara månader senare. Men istället för att vandra längs altargånge­n tillsamman­s valde de ett år senare att gå skilda vägar. 2016 återförena­des de dock och i juni planerade de att gifta sig i Johnnys hemland Irland. Nu tyder allt på att någon vigsel inte kommer att bli av, men parets vänner är inte helt övertygade.

– Alla tror att de snart är tillsamman­s igen, säger källan.

Paret har ju hittat tillbaka till varandra förr. Blir det en tredje gången gillt?

 ??  ?? Nämen, vad händer här? Trots att ” Vänner”- stjärnan Courteney Cox dejtar Snow Patrol- sångaren Johnny Mcdaid syntes hon nyligen i armarna på en annan man! ” Hon blev påkommen med en annan man!”
Nämen, vad händer här? Trots att ” Vänner”- stjärnan Courteney Cox dejtar Snow Patrol- sångaren Johnny Mcdaid syntes hon nyligen i armarna på en annan man! ” Hon blev påkommen med en annan man!”
 ??  ??
 ??  ?? Stjärnorna har dejtat till och från i fyra år. Sedan tidigare äktenskap har Courteney dottern Coco Arquette, 14. Johnny och Court bråkar konstant, enligt en källa.
Stjärnorna har dejtat till och från i fyra år. Sedan tidigare äktenskap har Courteney dottern Coco Arquette, 14. Johnny och Court bråkar konstant, enligt en källa.
 ??  ?? Skådisen har till och med tagit av sig förlovning­sringen... ” Hon har tagit av sig ringen!”
Skådisen har till och med tagit av sig förlovning­sringen... ” Hon har tagit av sig ringen!”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden