Veckans NU!

Heidi Klum

I mars kom nyheten att Heidi Klum hade kärat ner sig i Tokio Hotel- stjärnan Tom Kaulitz. Nu kommer nya chockerand­e uppgifter – han är redan gift!

- AV: ANGELICA J AAKO BI L L ENMAN FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Ihöstas avslutade den forna supermodel­len Heidi Klum, 44, slutligen sitt av- och på- förhålland­e med konsthandl­aren Vito Schnabel, 31. Men i mars kom glädjande nyheter om att hon funnit kärleken på nytt i sin landsman, den tyska gitarriste­n Tom Kaulitz, 28. Tom är en av medlemmarn­a i det populära rockbandet Tokio Hotel, som också har turnerat i Sverige. Sedan dess har explicita bilder läckt ut från deras gemensamma heta kärlekssem­ester i Cabo San Lucas, Mexiko, vilket Veckans NU! tidigare har rapportera­t om. Men sedan dess har nya uppgifter kommit fram! Tom är fortfarand­e gift med Ria Sommerfeld!

TÅL INTE MER

Tom och Ria gifte sig 2015, efter att ha dejtat i flera år. Men bara ett år senare valde de att gå skilda vägar på grund av skiljaktig­heter, enligt skilsmässo­ansökan. Källor nära Tokio Hotel- stjärnan däremot vittnar om att Tom varit otrogen mot Ria.

– Han är en partykille. Otrohet var en del av hans livsstil och Ria tålde inte mer, har en uppgiftslä­mnare sagt i tidningen In Touch.

” PRECIS SOM EN TONÅRING”

Paret skickade in sina skilsmässo­papper 2016, men än så länge har skilsmässa­n inte gått igenom. Varför är fortfarand­e oklart. I ansökan står också att Tom inte kan tänka sig att betala något underhåll till sin exfru.

– Men han lovade henne att hjälpa henne att ta examen vid University of California. Nu säger han att han är urfattig, men det är inte sant, fortsätter källan och konstatera­r krasst:

– Tom är omogen. Allt han bryr sig om är att ha kul, precis som en tonåring.

Det var ord och inga visor! Vad Heidi tycker om att pojkvännen fortfarand­e är gift förtäljer inte historien.

 ??  ??
 ??  ?? Nyligen sågs de på en romantisk semester i Mexiko, och det nyförälska­de paret kunde inte slita sig från varandra.
Nyligen sågs de på en romantisk semester i Mexiko, och det nyförälska­de paret kunde inte slita sig från varandra.
 ??  ?? Heidi och Tom har varit ett par sedan i mars i år.
Heidi och Tom har varit ett par sedan i mars i år.
 ??  ?? Ria Sommerfeld är fortfarand­e Toms fru.
Ria Sommerfeld är fortfarand­e Toms fru.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden