Veckans NU!

Avsked & ny början!

- ERIKA SVENSSON Titelansva­rig veckansnu@ aller. com

Den största snackisen i nöjesvärld­en just nu är självklart svenska superstjär­nan Tim ” Avicii” Berglings tragiska dödsfall. Hitmakaren hittades död i Oman i april och lämnade efter sig familj, flickvän, en styvson och en värld i sorg. Vila i frid Tim!

Men Drömfabrik­en har också en hel del positivt att bjuda på! För samtidigt som ett liv tragiskt har avslutats så startar många andra. Bland annat ryktas Liev Schreiber, som gick skilda vägar från Naomi Watts 2016, vänta smått med unga skönhetsmi­ssen Taylor Neisen! Men även om ett barn ofta ses som en glad nyhet finns det en inte som inte jublar: Naomi!

Det är aldrig för sent för en liten knodd i Hollywood! 48- åriga ” Disobedien­ce”- aktuella Rachel Weisz väntar en liten Bond- bebis med maken Daniel Craig! Båda stjärnorna har barn sedan tidigare förhålland­en, men den lille i Rachels mage blir parets första gemensamma. Grattis önskar vi på Veckans NU!

Det har inte heller undgått någon att Kardashian- familjen har ynglat av sig i en rasande takt denna vår. Och nu verkar det vara äldsta systern Kourtney Kardashian­s tur! Ja, stjärnan uppges vara redo att bli mamma igen ihop med sin toyboy Younes Bendjima. Vad exet Scott Disick tycker? Det kan du läsa om på sida 44.

Vi önskar dig en härlig stund med oss på Veckans NU!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden