Veckans NU!

KATYS & ORLANDOS ROM- ANTISKA RESA!

Vilket uppbrott? Katy Perr y och Orlando Bloom är väldigt mycket ett par igen, det visade de på sin romantiska kärleksres­a till Rom!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Katy Perry, 33, och Orlando Bloom, 41, har chockat omvärlden förr, inte minst när bilder på en näckande Orly från en kärlekssem­ester spreds som en löpeld på nätet. Men den största bomben kom när det till synes så lyckliga paret gick skilda vägar i början av 2017. Men nu verkar allt vara glömt och förlåtet och stjärnorna har hittat tillbaka till varandra, lyckligare än någonsin!

– De har det fantastisk­t tillsamman­s. De dejtar exklusivt igen och är väldigt seriösa. Det är uppenbart att de saknade varandra under uppbrottet, säger en källa i tidningen People.

TRÖTT PÅ SINGELLIVE­T

Och stjärnorna vill inte dölja sin kärlek längre. Tidigare i vår syntes de hand i hand i Tjeckiens huvudstad Prag, och nyligen var det dags för nästa kärleksres­a. Nyligen syntes de strosa runt tillsamman­s i romantiska Rom – återigen hand i hand! De delade också med sig av bilder från resan på sociala medier, där de gjorde allt från att posera framför Colosseum ihop till att träffa Påven Franciskus!

– Deras förhålland­e är starkare nu. Orlando är trött på att vara singel, att dejta runt intressera­r honom inte längre, säger källan.

Vågar man hoppas på att det ska komma en mini- Katy snart?

 ??  ?? Hand i hand i Rom! Katy Perry och Orlando Bloom klarade inte mer än ett år ifrån varandra. Det nygamla paret visar till och med upp sin kärlek på sociala medier.
Hand i hand i Rom! Katy Perry och Orlando Bloom klarade inte mer än ett år ifrån varandra. Det nygamla paret visar till och med upp sin kärlek på sociala medier.
 ??  ?? Finbesök! Stjärnorna passade på att besöka Påven i Vatikanen under sin Rom- resa.
Finbesök! Stjärnorna passade på att besöka Påven i Vatikanen under sin Rom- resa.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden