Veckans NU!

AMY OM ÖVERGREPPE­N: ” VÅLDTOGS I SÖMNEN!”

-

Skådisen AMY SCHUMER, 37, avslöjar i sin bok ” The Girl with the lower back tattoo: Saker du inte vet om mig” att hennes expojkvän förgrep sig på henne. Så mycket mer än så har stjärnan inte berättat om händelsen, men i en ny intervju med talkshowle­gendaren OPRAH WINFREY, 64, berättar stjärnan nu fler detaljer.

– Jag förlorade min oskuld när jag sov. I mina ståuppshow brukar jag referera till det som en ” gråzonsvål­dtäkt”. Det är mitt sätt att ta upp det under showerna. Att få folk att skratta samtidigt som de lär sig någonting, säger hon i podcasten ” Oprah's supersoul conversati­ons”.

Amy menar att man inte pratar tillräckli­gt mycket om hur vanligt det är att personer i ens närhet är förövarna, och att det därför är svårt att själv definiera det som ett övergrepp när det begås av en partner.

– När vi lär oss om våldtäkt som unga föreställe­r vi oss en man som hoppar fram ur buskarna. Man säger inte att det med största sannolikhe­t är en man i din närhet. Din make, en vän. Jag förlorade oskulden i sömnen, och det är inte okej. Det var en våldtäkt, säger hon.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden