Veckans NU!

SCARLETTS AUDITION – FÖR ATT BLI CRUISES FRU!

Scarlett Johansson + Tom Cruise = sant? Två av Hollywoods hetaste namn ser ut att ha hittat varandra!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Historien om Tom Cruise, 55, och Katie Holmes, 39, kunde ha fått ett helt annat slut! Stjärnorna träffades när Tom höll en så kallad ” fru- audition”, ordnad av Scientolog­ikyrkan. Kyrkan ville att Tom skulle ha en minst lika mäktig och inflytelse­rik fru, gärna med Hollywood- anknytning­ar. Tom hade precis blivit lämnad av sin dåvarande fru Nicole Kidman, 51, som inte ville beblandas med religionen. I slutändan föll lotten alltså på Katie, men det fanns flera stjärnor intressera­de: Bland andra Scarlett Johansson, 33!

” GICK INTE SÅ BRA”

En avhoppare från kyrkan, Brendan Tighe, har nu avslöjat att han såg ” Avengers”- stjärnans namn på en lista med intressera­de Cruise- fruar.

– Scarletts var det enda namn jag kände igen. Men det gick inte så bra för henne, säger Brendan i tv- programmet ” Megyn Kelly today”.

Scarlett och Katie är dock inte de enda stjärnorna som ryktas ha ansökt om att bli fru Cruise. 2012 avslöjade tidningen Vanity Fair att skådisen Nazanin Boniadi, 38, även hon var intressera­d. Hon gick på audition varje dag i en månad under 2004, där hon ska ha avslöjat sina ” innersta hemlighete­r och varje detalj om sitt sexliv”, för högt uppsatta scientolog­medlemmar.

” Hon tvingades avslöja allt om sexlivet!”

HAR MER INTEGRITET

Men trots alla rapporter om Toms partnergal­lring, nekar Scarlett till att hon någonsin har ansökt om att få dejta ” Mission: Impossibe”- stjärnan.

– Själva tanken på att gå på audition för ett förhålland­e är nedlåtande, och jag vägrar låta någon tro att jag saknar integritet­en att själv välja min partner. Bara en man kan komma med så galna anklagelse­r, säger Scarlett i tidningen The Hollywood reporter.

Men visst hade de utgjort ett stiligt par?

 ??  ?? Scarlett Johansson ser ut att ha fått upp ögonen för Tom Cruise! När Tompa höll fru- audition ryktas Scarlett ha varit en av många intressent­er.
Scarlett Johansson ser ut att ha fått upp ögonen för Tom Cruise! När Tompa höll fru- audition ryktas Scarlett ha varit en av många intressent­er.
 ??  ?? I slutändan var det Katie Holmes som fick bli Toms fru. Det slutade i skilsmässa 2012.
I slutändan var det Katie Holmes som fick bli Toms fru. Det slutade i skilsmässa 2012.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden