Veckans NU!

KROSSAR JUSTINS NYA FÖRHÅLLAND­E!

Justin Bieber och Hailey Baldwin har hittat tillbaka till varandra, och medan kärleken spirar mellan dem går hans ex Selena Gomez på krigsstige­n...

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Efter uppbrottet från av- och på- flickvänne­n Selena Gomez, 25, i våras, har Justin Bieber, 24, nu hittat tillbaka till ett annat ex: Modellen Hailey Baldwin, 21. Det nygamla paret har visat upp sin kärlek öppet på romantiska resor till Miami, middagsdej­ter i New York och promenader hand i hand i Los Angeles. Lyckan ler med andra ord! Men en som inte ler är Selena, som nu är fast besluten om att få stopp på stjärnorna­s relation...

SMÄRTSAMT ATT SE

Justin och Selena började dejta redan 2010, men gick skilda vägar några år senare. I höstas hittade de dock tillbaka till varandra men även den här gången gick förhålland­et i kras. Trots det har Justins nya relation fått exet att se rött.

– Trots allt som har hänt känner hon fortfarand­e mycket kärlek för honom. Det är smärtsamt för henne att se honom med Hailey, säger en källa i tidningen NW.

VILL GÖRA HAILEY SOTIS

Nu har sångerskan tagit till drastiska åtgärder för att få slut på relationen. Enligt uppgift har sångerskan börjat sms: a Justin igen, men inte för att få honom tillbaka. Istället vill hon att Hailey ska få nys om sms: andet och tro att Justin fortfarand­e träffar henne i smyg!

– Det är inget personligt mot Hailey, Selena tycker faktiskt att hon är en jättegulli­g tjej. Men hon vill hämnas på Justin. Om inte Selena kan vara lycklig vill hon inte att han ska vara det heller. Det gör för ont för henne, säger källan och fortsätter:

– Selena trodde inte att Justin skulle hitta någon seriös så snabbt. Hon trodde nog att det skulle bli hon och han i slutändan trots allt.

” Selena sms: ar Justin hela tiden!” ” Om inte hon får honom ska ingen få honom!”

 ??  ?? Selena är allt annat än glad över Justins nya relation. I juni fångades stjärnorna på bild under en mysig semester i Miami.
Selena är allt annat än glad över Justins nya relation. I juni fångades stjärnorna på bild under en mysig semester i Miami.
 ??  ?? Justin och Hailey visar gärna upp sin kärlek.
Justin och Hailey visar gärna upp sin kärlek.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden