Veckans NU!

EVA LONGORIA HAR BLIVIT MAMMA!

Eva Longoria och hennes man José Bastón har blivit föräldrar! Den 19 juni välkomnade de sin nyfödda lille prins till världen.

- AV: AGNETHE ALM FOTO: STELL A PI CTURES

En sådan glädje! Eva Longoria, 43, har äntligen blivit mamma för första gången. I december förra året avslöjade hon och maken José Bastón, 50, att de väntade barn och den 19 juni kom deras son, Santiago Enrique Bastón, till världen.

– Vi är så tacksamma för den här underbara välsignels­en, säger paret i tidningen Hola USA.

Sedan nyheten att det låg en liten bulle i Evas ugn kom ut har skådisen varit allt annat än hemlighets­full. Bland annat har hon öppet berättat om att hon hade det lite tufft i början av graviditet­en.

– Jag var så illamående och trött, berättade hon i tidningen US Weekly.

SOV PÅ JOBBET

Att Eva samtidigt var tvungen att regissera komediseri­en ” The Mick” var inte till hennes fördel.

– Jag trodde att de skulle tycka att jag var en usel regissör för att jag bara sov hela tiden. Jag tog en tupplur så fort jag fick chansen, berättar hon.

Men allting ordnade upp sig och de sista månaderna njöt stjärnan till fullo av sin graviditet.

– Jag är full av energi och den svåra första trimestern är över. Nu är jag i de gyllene månaderna, sa hon i februari i tidningen People.

Lille Santiago är Evas första barn, men eftersom José har tre barn sedan tidigare får den nyfödde sonen en härlig syskonskar­a att växa upp med.

Vi önskar den lilla familjen stort grattis!

 ??  ?? Eva Longoria och henne make José Bastón bröt tystnaden i december och svarade på gravidrykt­ena. En stolt nybliven mamma. Eva fick sitt första barn som 43- åring.
Eva Longoria och henne make José Bastón bröt tystnaden i december och svarade på gravidrykt­ena. En stolt nybliven mamma. Eva fick sitt första barn som 43- åring.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden