Veckans NU!

BLAC CHYNA GRAVID – MED TONÅRING!

Efter alla turer med exet Rob Kardashian sägs nu Blac Chyna vänt barn med 18- årige rapparen YBN Almighty Jay!

- AV: ERI KAS S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Förhålland­et med Rob Kardashian, 31, resulterad­e i dottern Dream, 1,5, en bruten förlovning och ett infekterat vårdnadsbr­åk. Nu ser det ut som att Blac Chyna, 30, snart blir mamma igen – med unga pojkvännen YBN Almighty Jay, 18!

Realitystj­ärnan fick åskådare att höja på ögonbrynen när hon nyligen visade sig i en tajt rosa klänning, där en kula tydligt syntes på hennes mage! Och att hon skulle ha en bulle i ugnen är långt ifrån en omöjlighet enligt Jay...

JÄVLAS MED EXET

Den unge rapparen avslöjade nyligen att han och Chyna aldrig använder skydd när de har sex.

– Jag använder inte kondomer. Men jag skulle inte ligga med en tjej som jag inte skulle vilja göra gravid, säger han i podcasten ” No jumper”.

Trots att Blac inte själv har bekräftat gravidrykt­ena är Jays uttalande tillräckli­gt för att få Rob att gå i taket. Kardashian- brodern har betalat stora stålar i underhåll för deras gemensamma dotter, men också för Chynas son King Cairo, 5, som hon har med exet Tyga, 28.

– Han är förbannad, han är övertygad om att Chyna bara vill jävlas med honom. Han har redan betalat hnne jättemycke­t för både Dream och King, han hoppas innerligt att hon inte är gravid igen, säger en källa i tidningen In Touch.

 ??  ?? Är Blac Chyna gravid? Enligt pojkvännen är det inte en omöjlighet... Chyna och YBN Almighty Jay har bara dejtat i några månader.
Är Blac Chyna gravid? Enligt pojkvännen är det inte en omöjlighet... Chyna och YBN Almighty Jay har bara dejtat i några månader.
 ??  ?? Rob Kardashian är inte glad över uppgiftern­a.
Rob Kardashian är inte glad över uppgiftern­a.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden