Veckans NU!

FOXX SLOG KVINNA – MED KÖNET!

Snoppsan! Skådisen Jamie Foxx anklagas för att ha misshandla­t en kvinna med sitt könsorgan...

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Att drama är och skandaler är vardag i Los Angeles är allmänt känt, men nya anklagelse­r mot Jamie Foxx, 50, är sjuka till och med för att vara i Hollywood!

I kölvattnet av # Metoo- hösten har en kvinna nu anmält skådisen för sexuella övergrepp, och hävdat att han en gång slog henne i ansiktet – med sitt könsorgan! Händelsen ska ha inträffat 2002 i Las Vegas. Enligt kvinnan bad Jamie henne om oralsex, och när hon vägrade tog han fram sitt kön och slog till henne!

FÖRNEKAR ALLT

” Django unchained”- skådisen nekar till anklagelse­rna och tar nu till rättsliga åtgärder.

– Jamie förnekar att denna incident nå- gonsin har hänt och han kommer att anmäla kvinnan för förtal eftersom hon har hittat på falska uppgifter om honom, säger skådisens advokat Allison Hart till sajten TMZ och fortsätter:

– Mr. Foxx har inte hört något om dessa absurda anklagelse­r förrän nu, trots att de enligt kvinnan skedde för 16 år sedan. Ingen anmälan gjordes då för det har aldrig hänt.

” INTE ETT ÖVERGREPP”

Även om anklagelse­rna skulle visa sig vara sanna kan stjärnan pusta ut. Det är nämligen inte olagligt att slå någon i ansiktet med sitt könsorgan, i alla fall i delstaten Nevada där attacken ska ha inträffat.

– Enligt lagen i Nevada definieras sexuella övergrepp som våldtäkt, eller påtvingat sex. Även om de här absurda påståenden­a om att Mr. Foxx skulle ha slagit kvinnan i ansiktet med sin penis skulle stämma, är det inte ett sexuellt övergrepp, säger Allison Hart.

Vad snop( p) et!

 ??  ?? Jamie Foxx är chockad över anklagelse­rna.
Jamie Foxx är chockad över anklagelse­rna.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden