Veckans NU!

Jag kom i perfekt form!

-

Gabriella hade planerat allt noggrant inför bröllopet. För att komma i absolut bästa form själv sökte hon något som kunde tighta till kroppsform­en snabbt. Hon tipsades om Biodrain och var överraskad av den tydliga effekten. Hon upplevde som hon själv uttrycker det ” kroppsform­en blev helt enkelt mer de nierad och jag kände mig så n”.

Gabriella arbetar som säljare, hon är småbarnsma­mma och har alltid många järn i elden. För en tid sedan planerade hon sitt bröllop som var e er- längtat, stort och välarrange­rat. En liten detalj irriterade dock henne ett par veckor innan; – Jag hade verkligen fått världens naste brudklänni­ng uppsydd, håruppsätt­ningen skulle bli perfekt och vackra blomsterar­rangemang valda… men den sista formen på kroppen ville inte in nna sig i allt mitt stressande kring planeringe­n.

Tipsades om Biodrain

– Utrensning­skurer hade jag hört talas om innan men inte provat själv. Att fasta var uteslutet - e ersom det krävde för mycket inskränkni­ngar i min kost och livsstil just då, förklarar Gabriella.

Hon ck ett tips om reningskur­en Biodrain och bestämde sig för att prova några veckor.

– Jag blev verkligen positivt överraskad! Jag upplevde tydligt hur kroppsform­en blev mer de nierad och huden ck på köpet extra n lyster. Jag kände mig så n och klänningen satt perfekt, berättar Gabriella vidare.

Rekommende­rar till alla

Gabriella använder fortfarand­e Biodrain lite då och då som en kur. – Jag rekommende­rar verkligen alla som behöver en lite snabbare boost för formen att köra en kur då och då. Perfekt inför strandsomm­ar, semesterfo­rm eller speciella tillfällen som bröllop, avslutar Gabriella med ett leende.

Du kan köpa Biodrain i din hälsobutik eller på: www. newnordic. se

Har du frågor? Ring gärna New Nordics kundtjänst 040- 239520 2 KILO SLAGGÄMNEN OCH VÄTSKA är så mycket din kropp gör sig av med varje dag. Överkonsum­tion av viss mat, stress och oönskade kemiska ämnen kan bel ast a di n dagli ga ämnesomsät­tning och utrensning­en av slaggämnen från din kropp. Tarmar, njurar och lever måste arbeta hårt. Typiska tecknen på att kroppen inte klarar av din livsstil kan vara ÖVERVIKT, CELLULITER och slapp hud, SYNLIGA TECKEN PÅ TRÖTT HUD, svullenhet och mörka ringar under ögonen samt trötthet.

HUR MAN GÖR EN OMSTART. Om din kropp tyngs av överbelast­ning, kan en reningskur rekommende­ras. Örtextrakt kan stötta en normal daglig utrensning­sfunktion. Och utvalt mineral kan stödja ämnesomsät­tningen av kolhydrate­r, fetter och protein. Biodrain är en originalpr­odukt för örtbaserad detox och Skandinavi­ens LEDANDE TABLETT FÖR KROPPSRENI­NG. Kronärtsko­cka bidrar till att stödja kroppens utrensning­sfunktione­r. Magnesium bidrar till normal energiomsä­ttning.

 ??  ??
 ?? M od el lb ild ??
M od el lb ild
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden