Veckans NU!

Jennifer Aniston

Efter de fallerade äktenskape­n med Brad Pitt och Justin Theorux uppges nu Jennifer Aniston ha hittat sin drömman!

- AV: MALIN L J UNG, ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Ifebruari bekräftade Jennifer Aniston, 49, och Justin Theroux, 46, att deras relation var ett avslutat kapitel. Sen dess har Justin kopplats samman med både Emma Stone, 29, och Selena Gomez, 25, men det har varit tyst på kärleksfro­nten för Jennifers del. Tills nu!

TRÄFFADES PÅ FEST

Enligt uppgift har skådisstjä­rnan fått upp ögonen för en ny Hollywood- hunk – nämligen ” Star wars”- skådespela­ren Oscar Isaac, 39.

– Jen faller för Oscar handlöst, berättar en vän till Jennifer för sajten Radar Online.

De två ska ha stött på varandra under olika Hollywood- fester. Det finns dock ett problem; Oscar är redan gift med danska Elvira Lind och de har sonen Eugene, 1, tillsamman­s!

– Oscar är galen i sin fru och barn, men på grund av att han är så mån om sitt privatliv vet inte alla om att han inte är singel, säger källan.

” OTROLIGT SNYGG”

Jennifer har fått sitt hjärta krossat förut. Som bekant lämnade hennes första make Brad Pitt, 54, henne för Angelina Jolie, 43, och när hon nu äntligen har hittat kärleken på nytt visar han sig vara förbjuden frukt!

Jennifer sägs dock vara medveten om Oscars relationss­tatus, men det stoppar henne inte från att uppskatta hans sällskap och kvaliteter.

– Hon tycker att han är otroligt talangfull och snygg. Kan hon inte få Oscar skulle hon gärna vilja hitta en man som är precis som honom, säger källan.

Vi önskar stjärnan lycka till i kärleksjak­ten!

 ??  ?? Vi förstår vad Jennifer ser hos Oscar! Oscar är redan gift med danska skönheten Elvira Lind.
Vi förstår vad Jennifer ser hos Oscar! Oscar är redan gift med danska skönheten Elvira Lind.
 ??  ?? Jennifer och Justin Theroux skilde sig tidigare i år.
Jennifer och Justin Theroux skilde sig tidigare i år.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden