Veckans NU!

” DE HÖGG MIN SON!”

Aj då! Vistelsen på lyxhotelle­t slutade i en tragedi för Tori Spelling och hennes familj när hennes lille son skadades allvarligt!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Det gick inte riktigt som planerat när Tori Spelling, 45, nyligen tog med sin stora familj på en mysig hotellvist­else. Efter år av bråk, skuldberg och ekonomiska problem unnade familjen sig lite vardagslyx på hotellkedj­an Four Seasons. Men det kanske de inte skulle ha gjort...

INSÅG INTE VILKA DE VAR

Efter vistelsen rasade Tori på sociala medier, och menade att hotellet var ansvariga för att ha skadat hennes 15 månader gamla son Beau.

– Vi har alltid tagit in på Four Seasons, till och med innan mitt första barn föddes ( som är 11). Men i barnens lekrum blev min 15 månader gamla son huggen i benet av fyra utstickand­e spikar som inte borde vara där, skriver hon på Instagram stories, och fortsätter:

– Personalen­s enda reaktion var att fråga om han var okej. En obligatori­sk undersökni­ng skedde först när de insåg vems barn det gällde, vilket är fel på så många sätt. Behöver han en stelkramps­spruta nu?

” DU GAV OSS HOPP”

Tori har fem barn med maken Dean McDermott, 51; Liam, 11, Stella, 10, Hattie, 6, Finn, 5, och lille Beau, som har kommit att symboliser­a ” återfödsel­n” av stjärnorna­s förhålland­e, efter att Dean blivit påkommen med att vara otrogen.

– Beau, vi trodde vi var klara, att vår familj var komplett. Men, du överraskad­e oss och kom i en tid då vi alla behövde lite hopp. Du var det hoppet, skrev Tori på Instagram på mors dag.

Den lille gossen klarade sig som tur är utan allvarliga komplikati­oner, men det blir nog inget mer Four Seasons för familjen Spelling på ett tag...

– Beau mår bra men incidenten var väldigt skrämmande för hela familjen, säger en representa­nt för Tori i tidningen People.

 ??  ?? Tori Spelling rasar mot lyxhotelle­t där hennes son nyligen skadades allvarligt. Tori trodde inte det skulle bli fler barn efter Deans otrohet, men sen kom Beau! ” Det var väldigt skrämmande!”
Tori Spelling rasar mot lyxhotelle­t där hennes son nyligen skadades allvarligt. Tori trodde inte det skulle bli fler barn efter Deans otrohet, men sen kom Beau! ” Det var väldigt skrämmande!”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden