Veckans NU!

CLOONEY I ALLVARLIG RATTFYLLE- OLYCKA!

Åh, nej! Skådisstjä­rnan George Clooney tvingades nyligen till sjukhus efter en allvarlig trafikolyc­ka i Italien!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES FAKSIMIL: CORRIERE DELL A S ERA

Det var under ett besök på italienska semesterön Sardinen som olyckan var framme för George Clooney, 57. Stjärnan var ute på en mopedtur när han kolliderad­e med en bil.

– En annan bil, en Mercedes, krockade med George Clooneys moped, säger polisen till sajten Radar Online.

Och det var nära att det gick riktigt illa för skådisen. Nu utreder polisen om olyckan kan ha orsakats av att George var påverkad!

SKREK UT AV SMÄRTA

Övervaknin­gsvideor från vägen, som den italienska tidningen Corriere Della Sera har tagit del av, visar hur stjärnan kastas upp i luften av smällen, innan han slår runt och landar på den asfalterad­e vägen! Skådisen fördes omedelbart till sjukhus, men klarade sig lyckligtvi­s med lindriga skador.

– Han förväntas vara helt återställd efter ungefär en månad. Vi undersöker vad som orsakade krocken, vi utesluter inte att någon av förarna var påverkad av droger eller alkohol, säger polisen.

Även föraren i bilen klarade sig med lindriga skador.

– Jag hade solen i ögonen, jag såg ingenting. Plötslig kände jag bara en smäll. Clooney skrek ut av smärta och höll huvudet i händerna, säger föraren i Corriere Della Sera.

Snacka om änglavakt!

” Vi utesluter inte alkohol och droger!”

 ??  ?? Stjärnan kastades upp i luften av krocken och fördes senare till sjukhus. George Clooney får ta det försiktigt på de italienska vägarna!
Stjärnan kastades upp i luften av krocken och fördes senare till sjukhus. George Clooney får ta det försiktigt på de italienska vägarna!
 ??  ?? Lyckligtvi­s var inte frun Amal eller ett- åriga barnen Ella och Alexander med vid olyckan.
Lyckligtvi­s var inte frun Amal eller ett- åriga barnen Ella och Alexander med vid olyckan.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden