Veckans NU!

” DET ÄR OPASSANDE!”

Lady Gaga och Bradley Cooper har verkligen hittat varandra under inspelning­en av filmen ” A star is born”, och det har fått varningsla­mporna att blinka hos Bradleys flickvän Irina Shayk!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

” Irina känner sig hotad!”

Uh oh! I oktober har 43- åriga Bradley Coopers egenregiss­erade film ” A star is born” premiär, och självklart vill han att filmen ska bli så bra som bara möjligt. Därför har han tagit hjälp av sin motspelers­ka, sångerskan Lady Gaga, 32, och enligt uppgift har de två tillbringa­t timmar ihop i studion. Det har fått Bradleys flickvän Irina Shayk, 32, att rasa!

BLEV GUDMOR

Stjärnorna har jobbat med filmen i snart två års tid, och har kommit varandra väldigt nära – så nära att Bradley till och med har bett Gaga vara gudmor till hans och Irinas dotter Lea som föddes förra året! Men det är först nu när de sista finjusteri­ngarna görs som perfektion­isten Bradley verkligen har anförtrott sig till ” Poker face”- sångerskan för input.

– De umgås non- stop, både i studion och hemma hos henne, ofta till långt efter midnatt. Deras vänskap är väldigt stark, säger en källa med insyn till sajten Radar Online.

UMGÅS VID KONSTIGA TIDER

Men trots att Gaga i höstas förlovade sig med agenten Christian Carino, 48, har Irina svårt att lita på sångerskan­s intentione­r med skådishunk­en.

– Irina förstår att han vill att projektet ska bli perfekt, men hon tycker det är väldigt opassande att han umgås så mycket med Gaga, och vid så konstigt tidpunkter. Hon känner sig hotad av situatione­n, säger källan.

 ??  ?? Bradley Cooper och Lady Gaga umgås mycket.
Bradley Cooper och Lady Gaga umgås mycket.
 ??  ?? Irina Shayk är inte förtjust i partnerns nya umgänge.
Irina Shayk är inte förtjust i partnerns nya umgänge.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden