Veckans NU!

DRAKES HEMLIGA BARN MED PORRSTJÄRN­A!

Efter flera anklagelse­r om att han ska ha gjor t diverse kvinnor gravida har nu sanningen kommit fram: Sångaren Drake har ett hemligt kärleksbar­n!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Kanadensis­ka superstjär­nan Drake, 31, har virat stjärnor som Rihanna, 30, och Jennifer Lopez, 48, runt sitt finger. Men de är inte ensamma om att ha fått ” One dance” av artisten. Förra året hävdade före detta porrfilmss­tjärnan Sophie ” Rosee Divine” Brussaux, 28, att hon hade blivit gravid efter en het natt med sångaren. Drake förnekade det, men nu har ett dna- test bevisat att Drake minsann har en son!

FÖRNEKADE ALLT

Drake och Sophie träffades i början av förra året. Några månader senare hävdade hon att hon var gravid med rapparens barn, något hans teams strängt förnekade.

– Hon är bara nästa i ledet som hävdar att han gjort henne på smällen, sa en talesperso­n för Drake då.

Men Sophie stod på sig och berättade för sajten TMZ att Drake hade skickat sms till hen- ne där han krävde att hon skulle göra abort!

Och nu, ett drygt halvår efter att sonen Adonis föddes, har Drake för första gången adresserat papparykte­na.

SJUNGER OM SONEN

På sin nya skiva ” Scorpion” sjunger artisten om ett oplanerat barn, och drar bland annat referenser till Michael Jacksons hit ” Billie Jean”, där sångaren precis som Drake blir anklagad för att vara pappa till en kvinnas barn.

– Hon är inte min älskare som Billie Jean, men barnet är mitt. Sandi har sagt att det räcker med en gång, och vi träffades två gånger, rappar Drake i låten ” Emotions”, och refererar till sin mamma Sandi Graham.

På skivan avslöjar han att sonen föddes den 11 oktober och att ett dna- test senare bekräftade att pojken var hans. Han sjunger också om sorgen över att inte kunna ge sitt barn en kärnfamilj.

– Ensamståen­de pappa, jag hatar att höra det. Jag gjorde upp med mina föräldrar i mina album, nu står jag här själv som förälder med delad vårdnad.

Vi säger grattis i efterskott till pappa

Drake!

” Han försökte tvinga henne att göra abort!”

 ??  ?? Blivande föräldrar! Drake och Sophie Brussaux spottades på dejt i Amsterdam i januari 2017, och senare meddelade Sophie att hon var gravid. Sonen Adonis föddes i oktober. ” Vi träffades två gånger”, sjunger Drake om Sophie på nya skivan.
Blivande föräldrar! Drake och Sophie Brussaux spottades på dejt i Amsterdam i januari 2017, och senare meddelade Sophie att hon var gravid. Sonen Adonis föddes i oktober. ” Vi träffades två gånger”, sjunger Drake om Sophie på nya skivan.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden