Veckans NU!

AFFLECK HAR INTE RÅD ATT SKILJA SIG!

Första, andra, tredje, såld! För att ha råd med skilsmässa­n från Jennifer Garner tvingas nu panka Ben Affleck att sälja sina ägodelar!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Skratta bäst som skrattar sist! Ben Affleck, 45, må ha varit den som först gick vidare efter skilsmässa­n från Jennifer Garner, 45, men ekonomiskt är det hon som vinner i skilsmässo­kriget!

Enligt överenskom­melsen efter skilsmässa­n ska makarna dela på de intäkter de dragit in under sitt 12 år långa äktenskap, men det är lättare sagt än gjort för Bens del. Skådisen har stora skulder och tvingas nu sälja av sina ägodelar för att över huvud taget ha råd med skilsmässa­n!

HAR SÅLT DRÖMHEMMET

” Gone girl”- stjärnan har redan sålt sin 87 tunnland stora herrgård i Georgia, för 80 miljoner kronor. Men trots den ekonomiska krisen klagar inte Ben. Han ser nämligen att han själv är skyldig till uppbrottet, efter hans misstänkta otroheter med både barnflicka­n Christine Ouzounian och nya sambon Lindsay Shookus, 38.

– Ben säljer på grund av skilsmässa­n. Han behöver pengarna, de kommer gå till Jennifer som en del av överenskom­melsen. Han kompensera­r för otroheten och skadorna han orsakade äktenskape­t, säger en källa med insyn till sajten Radar Online.

Men pengakrise­n slutar inte där. När Ben har betalat av Jennifers del av pengarna kommer nästa del i avtalet: Att betala underhåll för de tre barnen Violet, 12, Seraphina, 9, och Samuel, 6!

 ??  ?? På grund av sin dåliga ekonomi har Ben tvingats packa ihop sina saker och sälja dyrt för att få ihop till exets del av kakan.
På grund av sin dåliga ekonomi har Ben tvingats packa ihop sina saker och sälja dyrt för att få ihop till exets del av kakan.
 ??  ?? Efter tolv år som gifta skilde sig Jennifer Garner och Ben Affleck förra året, och Jennifer ser ut att gå segrande ur slaget!
Efter tolv år som gifta skilde sig Jennifer Garner och Ben Affleck förra året, och Jennifer ser ut att gå segrande ur slaget!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden