Veckans NU!

CHYNA HAR REDAN NY TONÅRING!

Det är inte lätt att ” keep up” med Blac Chyna! Efter gravidr yktena har hon både hunnit bli dumpad av YBN Almighty Jay – och skaffat sig en ny tonårig toyboy!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Det svänger fort i Drömfabrik­en minsann! Nyligen rapportera­des realitystj­ärnan Blac Chyna, 30, vara gravid med den unge rapparen YBN Almighty Jay, 18, som hon började dejta i mars. Detta efter att hon synts med en misstänkt babybula, och att Jay avslöjat i en intervju att de alltid har oskyddat sex. Men nu är det annat ljud i skällan. Kort efter gravidrykt­et uppgavs paret ha gjort slut!

– Jay var tvungen att släppa taget. Hon var för klängig. Han vill var ung och inte låsa sig vid en kvinna med två barn, säger en källa till sajten Hollywood Life.

RADERADE BILDEN

Men Chyna spiller ingen tid inte. Stjärnan ser ut att ha fått mersmak för det där med unga män, för nu linkas hon istället ihop med boxaren Devin Haney, 19. Nyligen postade Blac en bild på Instagram som föreställd­e Devin sittandes på en dyr sportbil.

– Hej, älskling! skrev hon. Devin var inte sen med att svara genom att kommentera bilden med ett hjärta! Kort senare raderades fotot...

” Hans föräldrar är oroliga!”

FÖRSTA FÖRHÅLLAND­ET

Men att dejta en yngre man är inte problemfri­tt. Även om Devin själv inte verkar ha något emot åldersskil­lnaden så finns det åtminstone två andra som har det: Hans föräldrar!

– Chyna och Devin träffades via Instagram för några veckor sedan. Hans föräldrar är lite oroliga över att han dejtar en äldre kvinna. Det är hans första förhålland­e, säger en källa till sajten Radar Online.

Med Chyna får Devin inte bara sin första flickvän, utan också två styvbarn, King Cairo, 5, och lille Dream, 1,5.

Och kanske är förhålland­et en ” Dream come true”? Devins boxarnamn är nämligen... Dream!

 ??  ??
 ??  ?? Blac och rapparen YBN Almighty Jay var tillsamman­s i tre månader.
Blac och rapparen YBN Almighty Jay var tillsamman­s i tre månader.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden