Veckans NU!

CHERYL DUMPAD – PÅ SIN FÖDELSEDAG!

Efter två och ett halvt år plus en bebis ihop är nu kärlekssag­an mellan Liam Payne och Cher yl slut.

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Sångerskan Cheryl, 35, och One Direction- stjärnan Liam Payne, 24, har valt att gå skilda vägar, efter två och ett halvt år ihop. Efter månader av surr om att Liam skulle ha flyttat ut ur deras gemensamma 50- miljonersm­ansion utanför London har Cheryl nu tagit bladet från munnen och bekräftat uppbrottet.

– Sorgligt nog har vi valt att separera. Det har varit ett tufft beslut för oss att fatta, skriver hon på Twitter.

TRÄFFADES NÄR HAN VAR 14

Paret träffades första gången när Liam bara vara 14 år gammal och sökte till talangjakt­en ” The X- factor ˝ för första gången, där Cheryl satt i juryn. Tre år senare återvände han och kom trea i tävlingen med bandet One Direction, och det dröjde ända till 2016 innan han och Cheryl blev ett par. Förra året välkomnade de sonen Bear, och för hans skull lovar nu paret att de ska försöka hålla ihop familjen, trots uppbrottet.

– Vi känner fortfarand­e mycket kärlek för varandra och för vår familj. Bear är vår värld, twittrar Cheryl.

” KUNDE INTE LÖSA DET”

Men den lugna tonen i meddelande­t till trots verkar det inte ha varit ett odramatisk­t uppbrott. Tvärtom. Cheryl gick ut med nyheten bara dagar efter sin 35- årsdag, och fans reagerade starkt när Liam inte gratulerad­e henne på sociala medier, eller syntes på hennes bilder från firandet.

– Var är Liam? Varför har han inte uppmärksam­mat Cheryls födelsedag? skriver en twitteranv­ändare.

Fans spekulerar nu i om det var i samband med hennes födelsedag – som han inte ens firade – som Liam satte spiken i kistan och dumpade Cheryl! Enligt källor har uppbrottet dock legat i luften ett bra tag.

– De har haft problem länge och de kunde helt enkelt inte lösa dem, säger en källa i tidningen Daily Mail.

” Han vägrade att gratulera henne!”

 ??  ?? Paret välkomnade sonen Bear i mars förra året. Efter två och ett halvt år ihop är nu kärlekssag­an slut för Cheryl och Liam Payne.
Paret välkomnade sonen Bear i mars förra året. Efter två och ett halvt år ihop är nu kärlekssag­an slut för Cheryl och Liam Payne.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden