Veckans NU!

Vad är det som gnistrar på Jennifer Lopez vänstra ringfinger? Kan det vara så att A- Rod äntligen har gått ner på knä och friat till sångerskan?

Den nya detaljen på Jennifer Lopez Instagram- bild gör hennes fans över tygade om att hon och pojkvännen Alex Rodriguez är förlovade!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Love don't cost a thing... men det kostar en ring! Efter lite mer än ett år tillsamman­s ser Jennifer Lopez, 49, och Alex ” A- Rod” Rodriguez, 43, nu ut att vara redo att slå slag i saken och bli man och hustru – i alla fall enligt en bild på J- Los Instagram!

SJUNGER OM FRUSTRATIO­NEN

Innan J- Los avslöjande bild lades ut besökte A- Rod talkshowvä­rden Jimmy Kimmel för att prata om Jennifers nya singel ” El Anillo”, som lägligt nog översätts till: ” Ringen”. Låten handlar om en kvinna som är frustrerad över att hennes man aldrig friar till henne, och tjatet ser ut att ha gått hem!

– Jag fick läsa texten. Jag kan ingenting om musik men jag utbrast: ” Älskling, det här låter ju som oss!”, varpå hon svarade: ” Jag vet, den är skriven om oss”, berättade det forna baseboll- proffset.

När Jimmy frågade om A- Rod har funderat på att ställa den stora frågan snart, svarade A- Rod:

– När det händer kommer du bli den första att få veta, Jimmy.

” När det händer”, inte ” om det händer”!

DIAMANTPRY­DD RING

Och nu ser det alltså ut att ha hänt! För bara dagar senare postade ” On the floor”- sångerskan en bild på sig och A- Rod på en strand, och på hennes vänstra ringfinger gnistrar minsann en diamantpry­dd ring!

– Det är de lugna stunderna som räknas mest, skrev hon.

När bröllopet går av stapeln blir det J- Los fjärde äktenskap, efter Ojani Noa, Cris Judd och Marc Anthony, och bilden fick inte helt oväntat fansen att gå crazy i kommentars­fältet.

– Vänta, är ni förlovade? För jag ser en ring! skrev en följare.

– Did he put a ring on it? Jag hoppas det, skrev en annan.

Frågan är om Jimmy Kimmel nåddes av nyheten först?

” Jag ser en ring!”

 ??  ??
 ??  ?? Bling bling! En gnistrande ring på DET fingret har gjort fans övertygade om att J- Lo och A- Rod är förlovade.
Tjatlåten gjorde susen!
Bling bling! En gnistrande ring på DET fingret har gjort fans övertygade om att J- Lo och A- Rod är förlovade. Tjatlåten gjorde susen!
 ??  ?? Stjärnorna är giftasredo!
Stjärnorna är giftasredo!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden